Crossfit Rýchlosť 10 ft Švihadlo Profesionálne Preskakovanie Lana pre MMA Boxing Fitness Vynechať Tréning, Tréning S prepravný Vak

€8.55

-20%

€10.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: vysoká rýchlosť lana, telocvičňa skok, koza lano, švihadlo dreva, peniaze lano, švihadlo oceľový drôt, hliníkové švihadlo, hliníkové lano, bavlna švihadlo, rýchlo, švihadlo.

Crossfit Rýchlosť 10 ft Švihadlo Profesionálne Preskakovanie Lana pre MMA Boxing Fitness Vynechať Tréning, Tréning S prepravný Vak

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

PLNE NASTAVITEĽNÉ - Prežitie a Crossfit vážený Švihadlo je Postavený s 5 Palcovým Rukoväte a 10 Noha Kábel a je Plne Nastaviteľný, Poskytnúť Rýchlosť a Vytrvalosť Cvičenie pre Švihadlo Cvičenie Pre Dospelých Mužov Všetkých Veľkostí

JEDNODUCHÉ POUŽITIE - Skvelé pre začiatočníkov, ako aj najskúsenejší švihadlo športovcov na rock svoje vôbec prvé double underov alebo nastaviť nový osobný rekord - zo bežné skákanie lano vážne švihadlo príprave toto lano sa vás týka.

ĽAHKÝ A RÝCHLY - Ľahký rukoväte, tangl.e a twist zadarmo potiahnuté oceľový kábel, guľkové ložiská pre správne otáčania, hladký pohyb a super rýchle rýchlosti pre ľahké warm-ups náročných kardio rutiny.

KOMPAKTNÝ A ĽAHKO SA prenáša - Nikdy mať zámienku na to, aby nikdy nezmeškáte cvičenie znova, tak ľahká a ľahko sa prenáša s vami kdekoľvek a všade, ľahko zmestí do batohu, aktovka alebo kabelku, ktoré môžete získať v tréningu je-čas a kdekoľvek.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková rukoväť

Farba: Čierna,Čierna+Zelená,Black+Orange

Lano Dĺžka:3 m

Rukoväť Dĺžka: 14 cm

Položka Hmotnosť: 140 g

Package zahrnuté:

1 x Rýchlosť Švihadlo

1 x Cestovná Taška

1 x nosenie trubice

Poznámka:

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Číslo Modelu T3LD
Oddelenie Meno Unisex
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Jedného Lana Preskočte
Materiál Zliatiny Hliníka

Súvisiace produkty