Cvičenie Multifunkčné Outoor Vnútorné Vybavenie Telocvične Pre Fitness Exerciser Vážený Rukoväte Spaľovanie Tukov Bezdrôtový Švihadlo Domov

€8.82

-20%

€11.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: crunch, 20-palcové pneumatiky, spozornieť pomoc, nepremokavé nohavice, Outdor, abdomin, 24 palcový trubice, 24 kolies tube, spozornieť tréner, 20 palcový bike pneumatiky.

Popis:

Dizajn: Akumulátorové preskakovanie lana nech si prechádzku v čele módy, rýchlo , starať zadarmo biť o svoje nohy, alebo zakopnutia laná.Udržať si od bolesti a narušil pri práci von.

Široko používané : To môže byť široko používaný v kancelárii, spálne, obývacej miestnosti a vonku.Ideálny švihadlo pre cvičenie v úzkych priestoroch a nemá vplyv na okolité davy a odstraňuje bezpečnostné riziká.

Ľahký A Prenosný: Jednoducho a pohodlne prenosný tak, že môžete dosiahnuť maximálne tuk spáliť, tónu svalov a dosiahnuť optimálne .

Nerezové ložiská, hladký a nie uviazol: Integrované nerezové ložiská, nosenie, odolný a trvanlivý, č navíjanie lana, bez uzlov, hladké a bez uviazol.

Vhodný Pre každého: Ropeless švihadlo ideálny pre všetky vekové kategórie a všetky úrovne jumper.Nikdy nie je príliš krátka alebo príliš dlhá pre každého.Skvelé bezdrôtový švihadlo, vážený švihadlo, rýchlosť švihadlo, švihadlo sú vhodné nielen pre vás, ale vaše deti, vašich rodičov.

: Dlhodobé používanie jumping lano môže zlepšiť vytrvalosť, odstránenie tuku v tele a prebytočný tuk, zvýšiť skákanie moc, a aby reakcia citlivejšie.

Špecifikácie:

Názov produktu: Švihadlo

Farba: Ružová, Modrá

Rukoväť materiál: EVA PVC

Lano body materiál: Polyester, bavlna lano

Rukoväť veľkosť: Cca 13.5 G

Priemer lana: Cca 6mm/8mm

Lano dĺžka: Cca 35 cm/13.77 palec

Typ:1#Bezdrôtový Loptu; 2#Bavlnené Lano+Akumulátorové Loptu

Package Zahrnuté:

1 ks *Švihadlo

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Dĺžka Other
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Druh Hmotnosť Lana Preskočte
Oddelenie Meno Unisex
Názov Značky TONQUU

Súvisiace produkty