Fitness Švihadlo Cvičenie Cvičenie Hmotnosť Ložiska Vynechá Laná Rýchlosť Gym Crossfit MMA Školenia Vybavenia Pre Dospelých Dieťa

€3.68

-17%

€4.48

Nový produkt

1 položky

Štítky: black jumpsuit xl, skok gumička, dj vlajka, playsuit sequin, oblek práce, kombinéza ženy, xl, cvičenie jumpsuit, playsuit biela, telocvičňa playsuit, skupina skok.

Funkcie:

1. Na pletené oceľové lano je vyrobené z PVC, odolné a hladké, aby sa zabezpečilo, najdlhšia životnosť, aby sa zabránilo praskaniu alebo poškodenie.

2. Na pletené oceľové lano je vyrobené z PVC povlak, ktorý je odolný a hladké, ktorý zabezpečuje záchranu života a život zachraňujúce švihadlo.Má ľahký umelé rukoväť a 6-palec mäkké EVA pamäťovej peny grip, ktorý môže poskytnúť ďalšie pohodlie a pevné uchopenie.To umožní, aby sa vám pohodlnejšie pri výkone.

3. Celková dĺžka preskakovanie lana je 3.3 metrov, ktoré sa dajú prispôsobiť rýchlo podľa vašej výšky.Vhodný pre dospelých a deti.

Popis:

1. Guľkové ložisko systém krúteniu, nezamotá alebo ohýbanie.Rovnako ako ostatné fitness laná, zabezpečuje stabilný a kľudný otáčania, pretože naše preskakovanie lana znesie väčšie zaťaženie, ktoré vám poskytne dokonalé vynechanie cvičenia.

Špecifikácie:

Názov produktu: nosné preskakovanie lana

Farba: ako je znázornené

Materiál: EVA

Dĺžky lana: 3.3.m

Priemer lana: o 5 MM

Hmotnosť: 190 g pre pravidelné modely, 360 gramov hmotnosť na modely

Balenie obsahuje:

1 x preskakovanie lana

Poznámky:

1. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farby projektu.Zaručujeme, že štýl je rovnaký ako na obrázku.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne metódy merania, prosím, aby mierny rozdiel vo veľkosti.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Hmotnosť Lana Preskočte
Materiál EVA
Oddelenie Meno Unisex
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Číslo Modelu Hmotnosť Ložiska Fitness Švihadlo
Dĺžka 3.3.m

Súvisiace produkty