3 Metrov Kovové Guľôčkové Ložisko Nastaviteľná Rýchlosť Tréningu Švihadlo Šport Preskočenie Fitness Vybavenie Pre Domáce Posilňovne

€1.22

-50%

€2.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: pandora krúžok farebné 8, infračervené sporák mona, orange crocs classic, sklenený objektív fotoaparátu a2, infračervené zariadenia extender 10, driblovat podbradníky dojčatá, moschino opasok zime, drahokamu rýchlu opravu 5a, drahokamu kitty led.

3 Metrov Kovové Guľôčkové Ložisko Nastaviteľná Rýchlosť Tréningu Švihadlo Šport Preskočenie Fitness Vybavenie Pre Domáce Posilňovne Funkcie:

Toto lano je skvelé pre cross fitness tréning a každodenné cvičenie.To bude vaša prekročenie sa pohybuje, dvojité underov, a dokonca aj triple underov jednoduchšie a zábavnejšie.Ideálny pre začiatočníkov, ako aj pokročilých jumper.

NASTAVITEĽNÉ - 3M plne nastaviteľné kábel je vhodný pre dospelých a deti.Buď upraviť skrutkami alebo jednoducho rezané kábel na požadovanú dĺžku

Kábel kryt s PVC,rýchlo sa prispôsobí na vami požadovanú dĺžku,vhodný pre všetky vekové kategórie a pre všetky kalórií, spaľovanie cvičebný program.

Premium kvalita - Super kvalita Ľahký kov Rukoväť s non-slip dizajn,hladko rýchloreznej ocele ložiská & oceľového drôtu,a to nielen svetlo, ale aj rýchlo.

Ultra light speed - Ľahká rukoväť a oceľový drôt,ultra ľahká rukoväť a dokonale vážený kábel umožňuje maximálnu rýchlosť.

Popis:

Navrhli sme to rýchlosť lano nie len točiť, rýchle, ale aj veľmi ľahké.rukoväť je dlhšie ako bežné skok laná, ktoré je pohodlnejšie pre vás na uchopenie.Použitie je všade tam, kde chcete.

Profesionálne - Toto lano bol určený pre vnútorné a vonkajšie športy,najmä pre Fitness,Box,MMA a Skákanie Cvičenia, Školenia,dvojitá ochrana,môžete použiť ako náhradný dielec alebo dvojitý zámok zabraňuje lano z pošmyknutia, keď budete skákať.

Špecifikácia:

Rukoväť, materiál: kov+ložisko

Lano materiál: oceľové laná+PVC

Farba: čierno-oranžová

Lano veľkosť: 2,5 mm*3m

Rukoväť celková dĺžka: 16.6 cm

Lopta priemer: 2.6 cm

Package zahrnuté:

1 x Rýchlosť Tréningu Švihadlo

Poznámka:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Prosím, nechajte mierne odchýlky vzhľadom na ručné meranie.Ďakujeme!

Oddelenie Meno Ženy
Dĺžka 3 m (Personal)

Súvisiace produkty