Nový Moderný Krištáľový Luster Osvetlenie Pre Jedáleň, Obývacia Izba Gold Okolo Nehrdzavejúcej Ocele Lustre Interiérové Svietidlá

€278.48

-50%

€556.96

Nový produkt

1 položky

Štítky: moderné chandelie, luster v hale, chandelie crystal, chandelie zlato, luster sputnik, 2020 luster, chandelie, spálňa luster, chandlier crystal, chandelie led.

Vysoko Kvalitný Moderný LED nehrdzavejúcej ocele krištáľový luster

1.Položka Č.: FSS-2807 2.Názov značky : FSS 3.Napätie:90V-260V 4. Materiál : Nehrdzavejúca oceľ + železo + crystal 5.Certifikát : CE &UL 6.Zdroj svetla :LED E14 7.Štýl : moderné 8.Lampou tela farba :zlatá 9.Dodacia lehota : do 3-10 dní 10.Veľkosť balenia :105*105*45 cm 11.Vhodné miesto :Obývacia izba, jedáleň, spálňa, bar, hotel ,káva, zasadacia miestnosť

Luster Veľkosť

Priemer 100 cm, Výška 45 cm E14*21 Priemer 80 cm, Výška 43 cm E14*15 Priemer 60 cm, Výška 41 cm E14*9 Priemer 45 cm, Výška 35 cm E14*6 dĺžka 95 cm, Šírka 35 cm, Výška 35 cm E14*10

Zapnúť a Vypnúť

Skutočné Fotografie

INFORMÁCIE O PRODUKTE

Vysoko kvalitnej leštenej nehrdzavejúcej ocele, vákuové pokovovanie proces zabezpečiť, že výrobok nikdy hrdzou

Platné scény odkaz

Tento luster je vhodný pre mnoho štýlov domáce dekorácie, nasledujúce dizajn, fotografie sú len pre referenčné účely.Vhodné pre obývaciu izbu, jedáleň, spálňa, bar, hotel...

FAQ

Vážený Zákazník , vítame vás na našej predajni .Skôr ako si objednáte , pls prosím prečítajte si pozorne nasledujúce

O Kvalite

Robíme luster s Čínou prvý stupeň Meatl, sme záruka 1 rok pre vás .Ak potrebujete akékoľvek náhradné diely , by ste mali znášať náklady na prepravu .Ďakujeme za pochopenie.Ak zistíte akúkoľvek časť zlomená , pls povedzte nám a poslať jasný obraz , potom budeme riešiť problém pre vás, akonáhle je to možné .Ak neviete, ako nainštalovať , pls, pozrite si naše inštrukcie list, prvý , ak je tam stále otázka ,pls povedzte nám, alebo sa opýtajte odborníka elektrikára na vašej strane.

O cene

Naša cena zahŕňajú produkt náklady a prepravné účtovať kupujúcemu krajiny .A zákazník je potrebné zaplatiť niektoré dane a cla, poplatok na miestne obyčaje .

O zásielke

Sme často poskytujú EMS ,DHL a FEDEX doprava zadarmo pre väčšinu krajín , môže osloviť zákazníka strane 4-12 dní potom, čo expedície .Ale ide Južnej Ameriky, krajiny a Rusko ,veľmi drahé nákladnej poplatok , závisí to od objednávky zákazníka a potom sa rozhodnúť .

O spätnú väzbu

Pls pomôžte nám potvrdiť prevzatie tovaru a tiež opustí spätnú väzbu, po kontrole tovaru .To je veľmi dôležité pre vašu dobrú spätnú väzbu na podporu našej práce .Vaše šťastné nakupovanie je naša práca cieľ celý čas.Poskytujeme vždy najnižšia cena za najlepší tovar a služby.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovaní tu.Ďakujeme!

O Obrázky

Väčšina obrázkov pochádzajú z skutočné zábery a niektoré z kupujúci' obrázky ukazujú, tam je mierne spracovanie pomocou programu photoshop.Farba je možno trochu rozdiel obrázky z dôvodu rôznych počítačov a mobilných telefónov pozri obrázky inak.Vďaka za vaše porozumenie.

Prepnúť Typ ŽIADNE
Farba zlatá
Zdroj Napájania AC
Certifikácia ce
Typ Inštalácie Semiflush Mount
Položka Druh Lustre
Názov Značky FSS
Pôvod CN(Pôvodu)
Odtieň Typ Crystal
Štýl Moderné
Záruka 2 rokov
Napätie 90-260V
Odtieň Smer dole
Je Stmievateľné No
Základný Typ E14
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Číslo Modelu 2807
Funkcie Nerezová oceľ LED krištáľový luster
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Povrch Leštené Oceľové
Materiál Telesa Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE

Súvisiace produkty