Prenosný Úložný Vak Puzdro Prípade Proti Pádu Vykonávať Jednoduché Skladovanie Puzdro na Slúchadlá Cestovné Kabelka Kryt pre Max

€15.09

-31%

€21.87

Nový produkt

1 položky

Štítky: čiapky corsair, elegantné berrygo, buzer nissan, kódy lolita, caker vňaťou, autá vaňou, tlačidlo šnúrky, predám dosku z3, audi trotter.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1. Vynikajúca Kompatibilita: Tento prípad je určený pre Max Slúchadlá.Kompaktná veľkosť sa dá vyhnúť triašky, slúchadlá, a to môže dokonale prispôsobiť príslušenstvo, ako sú slúchadlá, zariadenie pre Smart Case a nabíjanie káble (vezmite prosím na vedomie: slúchadlá a príslušenstvo nie sú súčasťou balenia).

2. Pohodlný Dizajn: V prípade funkcie pevnú ruku popruh pre prenosnosť, Vnútorné dizajn perfektne pre príslušenstvo.Hladký, ale silné 360 stupeň zips pre jednoduché otváranie a zatváranie.

3. Vysokokvalitného Materiálu: skladovanie taška je vyrobená z PU+EVA+polyester poskytovať trvanlivosti a dlhotrvajúci výkon.

4. Mäkké Vnútorné Obloženie: vo vnútri úložný vak je mäkká, a antistatická tkanina vnútorné vrstvy môže účinne absorbovať vplyv a znížiť škody na slúchadlá spôsobené náhodné kolízie.A v prípade, chráni Slúchadlá pre Max od prachu, škrabancov, scuffs, šok, rozdrviť a vlhkosti.

5. Ľahko sa prenáša: Tento pevný prípade slúchadiel je ľahký a kompaktný, môže nosenie v taške, ruksaku alebo batožiny a vhodné, aby sa kdekoľvek.

Farba:Zlatá

Materiál:PU+Polyester+EVA

Veľkosť:25x23.5x7cm

Obsah Balenia:

1 * pre Max kryt prípade

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Materiál PUEVApolyester
Kompatibilita kompatibilné pre AirPod Max slúchadlá
Package Áno
Model M2
Farba Zlato
Položka Druh Tašky
Názov Kryt prípade Airpods Max
Číslo Modelu Ochranné Uskladnenie slúchadiel slúchadlá prípade taška
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty