Concox GV20 3G Vozidlo, Motocykel, GPS Tracker Nepremokavé Sledovacie Zariadenie Multi-function Google Reálnom čase Sledovacie Zariadenie Locator

€38.44

-30%

€54.92

Nový produkt

1 položky

Štítky: gps queclink, 3g gps tracker, concox, lg g7 krúžok, sveter bez rukávov, gt 06, 3g tracker, mt09 strane stánku, melodica soprán, automobilový tracker.

3G Vozidla Auto GPS Tracker s 9-36V Concox Originálne GPS Lokátor GV20 Podporu Google Mapa tracksolid Server odrezať energie na Diaľku

1. Upozornenie: Pretože výhradný zástupca politiky ochrany v miestnom trhu, toto zariadenie nemôže byť zaslané :

Brazília, Malajzia, Sudán, Argentína, Paraguaj

2. Sledovanie platforma a aplikácia: www.tracksolid.com Ale to nie je zadarmo na použitie sledovania platformy a aplikácie, v prípade potreby, môžete kliknutím na nasledujúci odkaz:

https://Tapetujem.sk/item/IMEI-active-for-original-Concox-GPS-trackers-on-tracksolid-platform-andAPP-for-GPS-trackers-GT06N-JM01/32889076526.html 3 Naše GV20 je Concox Originálne GPS Tracker:

3G Vysoko-rýchlostný Prenos Dát

Na GV20 podporuje 3G WCDMA vysoko-rýchlostný prenos dát, ktorý môže dosiahnuť 7,2 M/s, 3G, vysoko-rýchlostný prenos dát rýchlosť je takmer 43-krát rýchlosť 2G siete,ktoré vám umožnia zbaviť sa 2G starosti,užite si rýchle a vzrušujúci život.

GPS+a-gps+LBS Triple Polohy

Na GV20 podpora GPS,a-gps a LBS triple určenia polohy,keď nie je dobrý signál.To bude nájsť pomocou GPS,ak nemá signál GPS,bude to nájsť cez LIBIER.Triple určenia polohy povoliť umiestnenie byť označila presne a rýchlo.

Olej Cut-off

Keď telefón prijíma abnormálne alarm,Môžeme poslať olej cut-off príkaz na platforme.Uistite sa bezpečnosti vozidla,sledovanie sa môže len uviesť, odrezať olej, keď sa GPS v platná poloha stav a rýchlosť je nižšia než 20 km/h.

IP65 Prachu A vode

Na GV20 majú vysokú presnosť shell zabezpečiť stabilné prevádzky v náročných prostredí.To je nielen strach z prachu, ale tiež nemusíte obávať, že striekajúcej vody.

Cez Rýchlosť Alarm

Keď auto sa pohybuje nad obmedzenou rýchlosťou v priemere v obmedzenom časovom období,prístroj bude odosielať na rýchlosti alarm SMS na používateľa.Týmto spôsobom môžeme venovať pozornosť použitia vozidla a vyhnúť sa nečakanej nehode.

Drôt Cut-off Alarm

Keď napájanie zariadenia je odrezať,bude aktivovať cut-off alarm.vstavané lítiové batérie, vybavenie pokračovať v práci.Na GV20 pošle súvisiace SMS na čísla SOS.Nech zlodej nikde spustiť.

Vibrácií Budíka

V prípade, ak zariadenie je vibrated alebo presunutý neočakávane,vibračný alarm sa spustí.Ak nie zapaľovania po 3 minútach(ACC VYPNÚŤ),GV20 zašle hlásenie alarmu pre platformu a budenie SMS na prednastavené SOS číslo.

Low Battery Alarm

Keď je batéria takmer vybitá,zariadenie sa bude aktívne low battery alarm.Keď je batéria je menej ako 10%,bude posielať SMS:"Pozornosť!Vstavaná batéria je nízka!"SOS čísla.Výstražné hlásenie, ktoré budú odovzdané do zákulisia.

Výdrž Batérie 20 Až 29 Hodín
Gps Modul Áno
GPS Geografickej Polohy Severná Amerika
Veľkosť Obrazovky Do 2 Palcov
Moc Von 3,7 V
Napätie 5V
Položka Veľkosť 88*43*13mm
Názov Modelu GV20
Špeciálne Funkcie nepremokavé
Názov Značky Haoday
GPS typ GPS Tracker

Súvisiace produkty