Komorník Zásobník pre Mužov, sa výchova k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Zásobník, nočnom stolíku Organizátor, Stolný Organizér, nabíjacia Stanica, Chytiť Všetkých, toaletný stolík Zásobník, Čierny Faux Leath

€16.95

-43%

€29.75

Nový produkt

1 položky

Štítky: keramické kolo zásobník, striebro valet zásobník, muži zásobník, camelbak, kožené valet, jewlery zásobník, korunu keramické zásobník, vlastné valet zásobník, muži valet, bushcraft auta.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Nech tento elegantný organizátor zásobník pomôže udržať váš nočný stolík, písací stôl, alebo toaletný stolík top uprataný.

RIEŠI DAR-DÁVAŤ DILEMU PRE každú PRÍLEŽITOSŤ - Elegantný a praktický darček pre mužov a ženy na Vianoce, Valentine 's Day, Father 's Day, Mother 's Day Výročia, Boss 's Day, Svadby, Groomsmen, Družičky, Narodeniny, Stužkové, alebo len preto.

Naše ručne vyrábané valet organizátor je vyrobený z faux kožené s koordinovaným šitie.Jemný zamat interiér chráni svoje veci, zatiaľ čo velvet spodnej šetrí váš nábytok pred poškriabaním.

IDEÁLNA VEĽKOSŤ PRE VŠETKY oblasti výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu (Každý Deň Nosiť) - Šesť rôznych veľkosti oddelení rukoväť vaše každodenné veci s ľahkosťou.Premyslené detaily patrí nabíjanie kábel zárezy pre váš smartphone, catchall, ktorý funguje aj na mince, manžetové, balzam na pery, alebo čokoľvek, čo potrebujete chytiť ľahko a sekcie s vekom na súkromné poklady.

UŠETRITE si ČAS KAŽDÝ DEŇ - Žiadne ďalšie horečný hľadajú vaše kľúče, peňaženky, hodinky, zmeniť alebo telefón s našimi PU kožené valet zásobník.

Uchovávajte všetky vaše osobné položky organizované a na dosah ruky.Tam 's veľký priestor, čo je skvelé pre veľké smartfóny a obsahuje nabíjací kábel zárez na oboch koncoch.Aby niektoré položky z výhľad, oddelení s vekom, meranie na záchranu.Ďalšie štyri priehradky rôznych veľkostiach, sú vhodné na obchod, hodinky, prstene, manžetové, peniaze, mince, kľúče, peňaženky, okuliare, perá, balzam na pery, golfové tees, práca karty prístupu, atď.

Naše PU kožené valet zásobník je ideálny darček pre muža alebo ženy pre Valentine 's Day, Mother 's Day, Otec 's Deň, veľká noc, Vianoce, družičky, maid of honor, groomsmen, najlepší muž, výročia, narodeniny, alebo len preto, že on alebo ona by mohli používať niektoré organizácie v ich živote.

Farba:čierna

Materiál:MDF + PU kožené + flanelové

Veľkosť:35*24*4 cm

Obsah Balenia:

1 x Vstup Tabuľka Organizátor(nezahŕňa otherdisplay položiek)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty