1PC Univerzálny Aute namontované na Fľašu Otvárače Bezpečnostná Spona s Dvojakým použitím na Auto Auto Príslušenstvo Nástroj

€0.44

-24%

€0.58

Nový produkt

1 položky

Štítky: clipper kovov, klein nástroj pásu, auto dobré, MOMO, zadarmo bezpečnostná spona, dieťa bezpečnostné pásy, , masky peugeot sport, dacia duster príslušenstvo baule, súprava surviv, klip kravatu.

Funkcie: 1.Tento produkt je veľmi vhodný pre grilovanie, party, stanovanie, a môže byť tiež použitý pre auto pásov komponentov. 2.Produkt je ľahko ovládateľný, držte fľašu a dolnej časti, a môžete ľahko odstrániť viečko od fľaše s miernym tlakom. 3.Tento otvárač má pohodlné uchopenie a vyžaduje len malé množstvo sily na vysunutie pivo fľaša spp.Popis: Tento produkt je vhodný pre tých, ktorí radi pijú alebo ktorí potrebujú len pásov komponentov.Špecifikácie: Veľkosť: 5,3 cm*7 cm Hmotnosť: 14g Materiál: zliatiny Zinku Package Zahrnuté: 1x Otvárač Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Špeciálne Funkcie Otvárač
Položka Dĺžka 14cmcm
Názov Modelu JD1745700
Druh Materiálu Zliatiny zinku
Hmotnosť 14g
Položka Šírka 13cmcm
Položka Druh Bezpečnostné Pásy & Čalúnenia
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia ce
Veľkosť 5.3cm*7cm
Položka Hmotnosť 0.01kgkg
Materiál Zliatiny zinku

Súvisiace produkty