Horúce Prenosné Oceľové Vlny Triedy 0000 3,3 m Na Leštenie, Čistenie Odstraňovač Utrite Jemnou Mäkkou poľský Utierky Auto Uterák

€2.94

-13%

€3.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: nerezový drôt, hrdza, nerezová vlna, auto vosk, steeler, jar drôt, proti hrdzi, drôt vlna, nerezová oceľová vlna, zomrie vlna.

Auto Oceľové Vlny Triedy 0000 3,3 m Pre Auto Leštenie Auto Upratovanie domácností Odstránenie Odstraňovač Auto Styling CSV informácie o Produkte: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál: oceľová vlna, Farba: ako je znázornené na obr Trieda: 0000 Celková Dĺžka: cca 3,3 m Množstvo: 1PC Funkcie: *1. Flexibilné brúsne. *2. Vysoká kvalita oceľová vlna na čistenie, príprava a udržiavanie drevené a kovové povrchy. *3. Ideálne pre použitie vosku, leštidlá. *4. Posýpkou odolný a prakticky olej zadarmo. *5. Pre použitie s odstraňovače starých náterov.Použitie výrobku: Na čistenie a poľský kovov ako je napr. bronz, meď, chróm, nerezová oceľ a hliník.Znížiť späť medzi vrstvami laku alebo farby.Použitie s mydlovou vodou na čistenie a poľska, porcelán, mramor a sklo bez dozoru.Upozornenie: 1.Aby sa zabránilo kusy nikdy trhať oceľová vlna, rezané na veľkosť s nožnice alebo nožnice a vždy chrániť ruky rukavice pri manipulácii. 2.Oceľová Vlna je vysoko horľavý.Uchovávajte mimo dosahu všetky zdroje ohňa, iskier a elektriny. 3.Uchovávajte mimo dosahu detí.Package Vrátane: 1 * Oceľové vlny Opatrenia: 1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované, ale vzhľadom na okolité svetlo a rôzne zobrazovacie zariadenie, nastavenia, obrázky a predmety, ktoré vidíte, môžu mať niektoré odchýlky, prosím ťa, odpusť mi. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Položka Druh Hrdza Converter, Rust Remover & Hrdze Prevencia
Druh Materiálu oceľová vlna
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Funkcie pre použitie vosku leštidlá
Položka Hmotnosť 0.15kg
Položka Objem oceľový drôt vlna
Podpora Slepý Kvapka loď & CSV & Nad Veľkoobchod

Súvisiace produkty