Miniatúrne Membránové Čerpadlo

€15.26

Nový produkt

1 položky

Štítky: aeropnia membránové čerpadlo, peristaltické čerpadlo 220, membrán membránové čerpadlo, malé membránové čerpadlo, kamoer membránové čerpadlo, 5v čerpadla, mitsubishi čerpadla, lepidlo membránové čerpadlo, 24v striedavé vodné čerpadlo, elektrické membránové čerpadlo.

Nákupné Tipy:

1.Sme sú zamerané na predaj rôzne druhy komponentov.Podobne načasovanie kladky,načasovanie pásy,lineárne ložiská,guličkové ložiská,elektronika,motory,nástroje,rôzne druhy 3D tlačiarne diely a tak ďalej.

2.Ak potrebujete viac komponentov,prosím, kontaktujte,my vám ponúkame ďalšie zľavy.

3.Ak chcete niektoré komponenty na mieru,prosím kontaktujte nás taky!

4.Ak sa vám páči náš obchod,Prosím, uchovávať do neho.

5.Ukáž nám film, ktorý je o dôkazy pre svoje zbierky, budeme ponúkať niektoré zľavu.

6.Ak tam sú niektoré problémy( vrátane: množstvo,kvalitu,chýbajúce a tak ďalej) pre našich obchodných,prosím, kontaktujte nás čo najskôr,ponúkame vám dobrý spôsob, ako vyriešiť naše problémy.

7.Sme radi pomáhajú vynálezcov, aby komponenty, ktoré potrebujete.Dokonca vám stačí 1 pre test!

8.Budeme držať aktualizácia komponentov každodenné!

Miniatúrne membránové čerpadlo Zložené EPDM najvhodnejšie pre neutrálne a korozívne, prepravu plynov a kvapalín.malých tokov.Používa sa v automobilovom, potravinárskom priemysle, farmaceutickom priemysle, skúšobných zariadení, atramentovú tlač a iných oblastiach.

Vzduch parametre prietok Vzduchu: 3 L/min stupeň vákuum: -0.05 MPa Tlak:0.1 MPa Motor:DC Napätie:12v,24v Kvapaliny parametre Prietoku Kvapaliny:320ml/min Maximálna sacia výška:3 m maximálna výška vody:10 m Motor:DC Napätie:12v,24v

Kontakt Zaťaženie Iné
Teória Iné
Zdroj Napájania DC
Použitie Iné
Napätie 5V
Chrániť Funkcia Iné
Číslo Modelu mdp

Súvisiace produkty