MS MISSYOU LED Zrkadlo na líčenie Svetlá 9W AC 100V-240V Nepremokavé Kúpeľňa Nástenné svietidlá Nástenné Sconce Zrkadlo Svetlá Pre Spálne

€33.10

Nový produkt

1 položky

Štítky: lampade steny spálne, ohrievač gombík, slušný zrkadlo svetlo, stolná lampa, spálňa stolná lampa, vintage nástenné svietidlá kúpeľňa zrkadlo, použiť led, led kúpeľňa lampa zrkadlo, led zrkadlo na líčenie salón, domáce zrkadlo svetlo.

Funkcie:

1. Kovové Lampy tela Kovové telo a base poskytuje toto zrkadlo predné svetlo s trustable kvalitu a odolnosť, a je skutočne odolné voči hrdzi a korózii a splash. 2. 120° úprava Zadarmo upraviť light tube, je veľmi ľahké nastaviť osvetlenie uhol, kedy je potrebné, aby vaše ďalšie kontinenty. 3. Kvalitné LED Čip Toto svetlo prijala kvalitné LED SMD2835 Čip, ktorý je jasnejší a viac, energetické úspory, šetrné k životnému prostrediu než bežné žiarovky. 4. Jednoduchá Inštalácia Zrkadlo Svetlo je jednoduchý na inštaláciu prichádza s skrutky nastaviť a inštrukcie, žiadne zložité kroky potrebné. 5. Rozsah použitia je ideálny pre váš domov, kanceláriu, pracovňa, kúpeľňa, spálňa, prezentácie, chodby, hotely a k dispozícii viac miesta.

Je Stmievateľné No
Číslo Modelu HST-1004
Energie Prepínač
Názov Značky MS MISSYOU
Napätie 110V-240V
Certifikácia CCC
Materiál Zliatiny

Súvisiace produkty