1PC 10M Clotheslines Prenosné Práčovňa oblečenie riadku Robustné Nylonové Lano Visiace na Sušenie prádla Kábel Pre Outdoor Camping Cestovanie

€1.73

-28%

€2.41

Nový produkt

1 položky

Štítky: black cotton rope, geometrické vlasy lano, pierko do vlasov lano, čierne elastické vlasy lano, farba vlasov lano, vaňa lano, láska vlasy lano, Elastické Lano Vlasy, Bowknot Hair Rope, nastaviteľné ramienko lano s hákom.

Popis:

Oblečenie riadku poskytuje okamžité schnutie priestor kdekoľvek a kedykoľvek pre vaše potreby, aby vaše oblečenie a prikrývka stať čisté a pohodlné.Nylonové lano môžu byť použité vo vlhkom, mokrom a suchom prostredí, je to dobrá voľba pre tých, kto miluje cestovanie, kempovanie, rybárčenie, požičovňa koni a plávanie.

Funkcie:

【Odolný Nylon Materiál] vyzýva Zdvíhateľnej oblečenie riadku vyrobené z silný nylon s dobrou húževnatosť a odolnosť.

【32.8 ft prádla] vyzýva 10 metrov/32.8 ft dlho nylon oblečenie riadku môže splniť vaše veľké požiadavky na outdoorové aktivity, ako napr. kempovanie, cestovanie a rybolov atď.

【Úspora priestoru] vyzýva oblečenie riadku lano je možné vyhrnúť, ktoré môžu ušetriť veľa priestoru, keď nie v použitie a môžu byť uložené s ľahkosťou.

【Multi-purpose Lano] vyzýva Nylonové lano je možné použiť ako sušenie bielizne čiary, stavebné čiary, dav kontrolnej linky a muriva linky.Ideálne pre Ťahanie, Hojdačky, Preliezky a Knotting.

【Suché Prirodzene] vyzýva, Aby vaše oblečenie suché prirodzene v outdoor, a udržať si svoje pôvodné vlastnosti, čím sa zvyšuje ich životnosť.

Špecifikácie:

Farba: Náhodný (Odoslané v Náhodnom)

Materiál: Nylon

Dĺžka: 10m / 32.8 ft

Priemer: 0,5 cm / 0,19 palca

Veľkosť balenia: 19*5*2cm / 7.48*1.96*0.78 palec

Package Hmotnosť: 69g / lb

Zoznam Balíkov:

1 * oblečenie riadku

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin .

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štýl STREDOZEMNOM
Materiál Nylon
Dĺžka 10-19 m

Súvisiace produkty