Dvere Flexibilitu Strečing Nohy Srd Popruh Nastaviteľné Športové Jogy Balet Band Cvičenie, Mäkké Nohu Pás pre Gymnastiku pásu

€7.60

-39%

€12.46

Nový produkt

1 položky

Štítky: muži nie prepichnúť, oka múku plastové, balet úsek, stick úsek, srd jogy, úsek nástroj, úsek tréner, muži tričko s vreckom na zips, letecké jogy popruh, matrac pre nábytok nafukovacie.

Popis:

*1.Easy-to-use nohy srd zlepšiť vaše nohy flexibilitu, rovnováhu a rozsah pohybu v prirodzenej polohe tela.Len pár týždňov dôsledné používanie a vašich priateľov všimnete výrazné zlepšenie na vaše pohyby.

*2.Nič zlomí v dôsledku použitia vysoko kvalitných materiálov: popruh, ktorý hladko kĺže cez kovové zvárané D-krúžkom.Dvere kotva drží popruh s skrutky.

*3.Flexibilita zariadenie, ktoré je pripravené na použitie v priebehu niekoľkých sekúnd: dať dvere kotvy cez všetky robustný doorpost, zatvorte dvere a potiahnite popruh cez D-krúžok, a teraz ste pripravení, aby sa vaše predstavuje na ďalšiu úroveň.Ako prenosné úsek stroj!

*4.Nie je poškodenie dverí a zostane.Tento nohu strečing zariadenia nebude poškriabať alebo poškodiť vaše dvere a nebude presunúť alebo list, keď ste rozťahovanie nôh.

Špecifikácia:

Farba: fialová; rose červené, čierne

Materiál: Polyester, Bavlna

Veľkosť: ako je znázornené

Zoznam Produktov:

1 pár dverí úsek pásky

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Funkcia Telo
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Iné
Oddelenie Meno Unisex

Súvisiace produkty