Najlepší rýchle tlačidlo rýchle osvetlenie tlačidlo a4j10778 A7 tlačidlo nový spot podpora

€10.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: usb powered tv reproduktory, usb zásuvky 6 zosilňovačov, malé batérie svetlo, smerovku lexus moto, umývateľný koberec veľké veľkosť, usb napájanie huawei, usb napájané reproduktory s ac, usb powered hudby svetlo, tradičné kreolská potravín.

Zodpovedajúce Package Oblasti Výťah spínača núdzového zastavenia / výťah núdzové zastavenie box cena za Jednotku$ 5.00 + Výťah príslušenstvo tilling výťah príslušenstvo Jednotkovú cenu$ 8.00 + Tyson výťah F9 dverí stroj pás S Jednotková cena 1,00 eur + Výťah / travel prepínač / TS / 2 Jednotková cena $ 11.00 + Kone Výťah Príslušenstvo KONE/...cena za Jednotku $ 100.00 = Trhová cena Zľava.uložiť $ 125.00 10.00 Násobne. 0,00 $ nz cena Balíka: RMB & nbsp; 125.00

Kupujúci musí vidieť: všetky deti v našom obchode postupujte podľa postupu detská údaje;

Dieťa detaily:

Všetok tovar z dôvodu rôznych destinácií a neznáme hmotnosť príslušenstvo, zasielateľ je predmetom skutočnej situácii.Ak vlastník nie je na fotke, všetky nákladu na dobierku.Ďakujeme za vašu spoluprácu

& nbsp; všetky naše tovaru označené 1 yuan, nie skutočná cena, nie je ešte cenu!Skutočná cena, kontaktujte, prosím, obchodník!Naše balenie mail výrobky sú Shunfeng platiť, podrobnosti môže konzultovať služieb zákazníkom.

&Vzhľadom na časté zmeny cien produktov, online ceny sú iba referenčné ceny.Prosím, kontaktujte obchodník pre presné ceny a či nie je na mieste aukcie.Produkt parameter údajov je príliš veľký na to, aby odovzdajte, prosím, pochopiť osobne, ak chcete, parametre výrobku, obráťte sa obchodník!Pretože rôzne produkty, obchodník nemôže odovzdať dieťa po jednom.Pre viac informácií o produkte modely, prosím, kontaktujte obchodník priamo!

2. Výrobky predávané v našom internetovom obchode sú zaručenej kvality.Všetky škody spôsobené zákazníkom chyby alebo iných umelých dôvodov nebudú vrátené.Prosím test a potvrdiť do troch dní po obdržaní tovaru.Ak nie je kvalita výrobkov problém je zvýšené do troch dní po podpise, bude považované za súhlas a č vrátiť požiadavky budú akceptované.

3. elektronické dosky diely na predaj v našom obchode, záručná doba je 3 mesiace.Ak poškodenie výrobku už nie je v rozsahu záruka a záručné štítok je roztrhané až v dôsledku nesprávneho používania zo strany zákazníka, bude to nie je možné vrátiť a vymeniť.

4. Naše štandardné Shunfeng Express, nákladná bude vyplatená.Ak budete musieť poponáhľať, alebo poslať ďalšie kuriér vezmite prosím na vedomie, do poznámky pri nákupe.Ak neexistuje žiadne vysvetlenie, takže strata sa hradí kupujúci, snažíme sa odosielame do 24 hodín.Nemôže byť dodaný do 24 hodín, budeme Wangwang alebo telefonicky oznámenie.Alebo Wangwang kontaktovať jej vlastníka, sa informovať o termíne pretože kuriérska spoločnosť dodanie tovaru pomalý, oneskorený čas a zodpovednosť, obchod a nie je zodpovedná

5. Poznámky pre prevzatí tovaru: venujte prosím pozornosť face-to-face kontrolu pri prijímaní balík od vyjadriť spoločnosti (vrátane dvere-na-dvere dodávky).Či množstvo z produktov v balíku, je rovnaký ako uvedené v objednávke a či existuje nejaký nedostatok.Či vzhľad tovaru je zjavne poškodený pádom, úderom, stláčanie a stlačte.Ak nie je taký fenomén, prosím, prihláste sa a zavolajte ihneď predávajúceho.Po podpise, kupujúci berie na vedomie, že nie je problém s množstva a kvality všetkých položiek, ktoré sú v balení.Ak ste poveriť niekoho iného, aby zbierať tovar, prosím, informovať ich v predstihu detaily, ktoré treba venovať pozornosť skôr, než ho podpíšete.Akonáhle sa vyššie uvedené problémy sa prejavia po podpise našej predajni, nebude zodpovedný.

6.本店均以你在淘宝上所留的地址填单发货,若有变动,请给我店旺旺,手机信息及购买时备注里说明请亲们收到货后,3天内测试并且确认!否则视为自动放弃售后服务处理,不予退换,产品不提供任何售后服务!谢谢合作! 如果产品遇到质量问题或者店家发错货,店主将负责全部的费运.

【本店宗旨] vyzýva

以诚为本,以用户满意为最终追求,坚持薄利多销,并愿意用最好的服

务和绝对的真诚来换取您的满意和信任.

如果有任何需要改进的地方,请及时和我们联系,我们会竭尽全力做到您满意为止.如果可以,请为我们亮起每一颗小星星,我们需要您的支持和鼓励!我们会在您的帮助下成长进步,美好值得期待,我们一起向前..... 1. Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie kvality Všetkých výrobkov predávaných v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na Tapetujem.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Druh Nástroj Ruka Časti
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty