Naruto Šortky Anime, Japonskej Lete Klasické Mužov 3D Vytlačené Šortky Pláži, Zábavné Muž Plávanie Dizajn Anime Šortky Šport Šortky

€13.64

-30%

€19.49

Nový produkt

1 položky

Štítky: pláž krátke unisex, horúce japonsko, japonsko samuraj, japonsko shop, japonsko chrámu, stručný plávať krátke mužov, neoprénová plávať krátke ženy, muži beach krátke vlk, japonsko patch, japonská ryža.

Vitajte na mojom obchode VEĽKOSŤ: 1. Náš produkt je Ázijských veľkosť!Nie je NÁS / Euro veľkosti !!Zvoľte si, prosím, 1-2 Väčšie rozmery!Farba: 1. Ako je znázornené na fotografii (Skutočná položka bude vyzerať rovnako ako obraz však môže byť mierne odchýlky farieb vzhľadom na osvetlenie vplyv na obrázku, alebo uchádzač je sledovať nastavenie) Materiál na Vedomie: 1. Všetky naše produkty sú vyrobené z Polyesteru a Spandex,(90%Polyester,10%Spandex).Nie bavlny.tak dúfam, že rozumiete.Vzor Poznámka: 1. Obraz je vytlačený na oboch stranách, Zvyčajne na zadnej strane je rovnaké ako predné.V interiéri výrobok je biela.

Poštovné: 1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.Prosím, dajte mi vedieť do 1-2 dní, svoje adresa je správny 2. Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda.Máme loď položky cez Čína Príspevok Letecky,EMS,DHL.Normálne, Expresné doručenie, ako EMS,DHL zvyčajne trvá 5-7 pracovných dní.Čína Poštou trvá zvyčajne 10-25 pracovných dní. 3. Vzhľadom na zložitosť medzinárodnej logistiky,strata času v colné odbavenie,Preto prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

Platby: 1. Akceptujeme platby cez Alipay,T/T,Western Union,Kreditné Karty,Moneybookers,Bankový Prevod,a iné platobné metódy.Ak máte ťažkosti pri vykonávaní platby,kontaktujte nás, prosím o pomoc.Naše služby: 1. Sme ponúknuť vysoko kvalitný produkt. 2 .Ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu! 3. Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu, psč, atď., správne a úplné. 4. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a aby ste spokojný.Ďakujeme vám za kontaktovanie gamesalor! 5. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Byť istí, že budeme robiť to isté.

Štýl 2 anime šortky
Štýl 3 hviezda šortky
Typy Bežné beach šortky
Štýl 4 kulturistika šachty
Vzor Typ Tlač
Materiál Spandex
Veľkosť Asian Size S-5XL
Štýl 1 mens palube šortky

Súvisiace produkty