6 Typy Mágie Vody, Kreslenie, Písanie Knihy Doodle Kniha Sfarbenie Stravovanie Pre Deti Maľovanie Mat Skoro Vzdelávacie Hračky pre Deti,

€0.71

-40%

€1.19

Nový produkt

1 položky

Štítky: sieťky, kreslenie, drevené stromy hračky, dospelých coloring book princezná, kresliť nástroj, drrsses deti, dieťa vzdelávania, bigtreetech, rada obvodu, zadarmo farebný papier, educ hračka.

Pred kúpou oznámenia 1. Voda obrazy spolu 5 strán, 4 stránok môžu byť maľované 2. Pred použitím vody štetec, namočiť pero na niekoľko minút, a potom ľahko maľovať po pero je zmäkol. 3. Štetca môže byť naplnený vodu z vodovodu bez pigmentu 4. Po každodennom používaní, môžete utrieť handrou.Po zaschnutí chcete obrázok zatvoriť, aby sa zabránilo album z poškodenia. 5. Voda maľovanie je farebný v kontakte s vodou, ale to nemôže byť namočené vo vode. 6. Po maľovaní, budete musieť počkať na obrázok na suché predtým, môžete ho zavrieť. 7. Ak voda štetec nie je dlho používaná, prosím, naliať vodu čistú a uložte ho. 8. Voda-zmena atrament neobsahuje žiadne škodlivé materiály.To bol testovaný EN71-3 a je bezpečná na báze vody, na hodváb screen color-zmena atramentu.Plyn generované tesnenie bude len zmizne, keď sa umiestnil v vetranom mieste.

Upozornenie uchovávajte mimo dosahu ohňa,
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Papier
Číslo Modelu Magické Vody Kreslenie Knihy
Klasifikácia Farba Vzdelávania Notebook/Sfarbenie Notebook
Názov Značky GOROCK
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Pohlavie Unisex
Druh Rysovaciu Dosku

Súvisiace produkty