Nové letné sandále pre dievčatá Flip flops papuče cartoon dieťa Boys batoľa Pláže topánky priedušná Deti outdoor deti papuče

€2.10

-30%

€3.04

Nový produkt

1 položky

Štítky: ulknn detské letné topánky chlapec, plastové papuče ženy, shoses deti chlapcov, diy črievičku, páni letné sandále, kuchyňa tong, ponožky sandále dievčatá, dieťa obuvi, ženy, dievčatá, papuče, kniting papuče chlapcov.

,Športová obuv,detské Topánky,Dievča topánky,dievča topánky,Chlapec topánky,spustiť, LED Svetlo, Heelys Valca Skate Topánky,Deti Tenisky S Kolesami detské Topánky Hot Predaj Nových 2019 Dieťa Bežné Nové letné sandále pre dievčatá Flip flops papuče cartoon dieťa Boys batoľa Pláže topánky priedušná Deti outdoor papuče detí Dieťa Flip Pláž Nosiť Červená Čierna Modrá Žltá tenis infantil EUR Veľkosť 22-33 S Sledovacie Číslo

Vitajte v Našom Obchode!

Prosím pridať do zoznamu želaní a Užite si Viac Zľava!

Nízka Cena a vysoká Kvalita!Hodnota Za Peniaze!

Dostanete to, čo vidíte v našom obchode!

100% Reálne Fotografie!

Sme odhodlaní poskytovať máte najpopulárnejších produktov a najlepšie služby.

Obe Prosím, láskavo poznamenať, že

1) farba skutočných výrobkov sa môže mierne ako z obrázkov kvôli spoločnosť počítača, nastavenie a veľkosť môže mierne rozdiel v množstve 0,1 ~0.5 palcový ručne.

2) Normálne sme sa vyslať topánky bez rámčeka, a to bude balený mercifully taška.Ak potrebujete balík s krabici, obe prosím, láskavo nechajte nám správu.

3) Na našej obuvi 's štítok, USA kód môže byť spoločnosť, od veľkosti grafu takto, ale EUR veľkosť je správne, Sme len poslať tovar s správnu veľkosť (EUR) "podľa Európe veľkosť topánky.

EUR Size = CHN Veľkosť - 2

Prečítajte si prosím pred vami, aby: 1.Veľkosť na topánky nie je štandardný medzinárodný NÁM veľkosť, budeme vysielať podľa EÚ veľkosť.Prosím, vyberte si topánky podľa EÚ veľkosť a stielka dĺžky. 2.Tam môže byť 0-1 cm chyba vzhľadom na meranie ručne. 3.Veľkosť potrebujete = dĺžka chodidlá dieťaťa pridať (1-2cm) 4.Prosím zvoľte väčšiu veľkosť pre vaše deti nohy rastú veľmi rýchlo, a my potrebujeme nejaký čas na loď do cieľa. 5.Pošleme sa topánky bez krabice a prosím, kontaktujte nás, aby sme pridať ďalšie prepravné poplatky, ak chcete boxov.

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na Tapetujem.sk v budúcnosti.

1) Objednávka bude odoslanie do 48 pracovných hodín po platba potvrdená .(budeme vás informovať inmmediately keď ste si zakúpili produkty ani farby nie sú k dispozícii )

2) Všetky položky môžu byť dodané DHL ,EMS,Čína Príspevok a Singapure Post s sledovania Nie pre kontrolu parcely sochy on-line ,prosím, výdavky na nás, ak nemáte dostať svoj tovar do 30 dní od zaplatenia .

3) Parcela loď na zaplatenie Cieľ Osloviť Len!!!(A to najmä pre Pokles užívateľov )

4) Oznam!!Extra poplatky za doručenie musieť byť účtovaná, ak cieľová adresa je na odľahlých Oblastiach, " zoznamu ,prosím, láskavo pochopiť.

DHL zvyčajne trvá 3-6 dni dosiahnuť.

EMS bežne dostať v 7 až 15 dní.

1. Ak ste spokojní s položku a našich služieb, prosím zanechajte nám pozitívna spätná väzba "5 stars", a my vám urobiť to isté pre teba. 2. Ak je nejaký problém s vašou objednávkou, prosím, láskavo kontaktujte nás pre riešenie namiesto otvoreného sporu na Tapetujem.sk, alebo zanechať negatívne/neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby slove váš problém čo najskôr.Vaša satisfication a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.

Ak máte akékoľvek otázky o našich produktoch a službách,prosím, kontaktujte nás skôr, než opustiť žiadne

negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy.

Ďakujem vám veľmi pekne.

Farba Červená , Modrá , Ružová,Fialová 2018 Športová obuv
Vekové Rozpätie >14T
pláž papuče Veľkosť EUR Veľkosť 26/27,28/29,30/31,32/33,34/35
Deti detský tenisky Letné Topánky, detské Topánky, žabky chlapec
Vzor Typ Zvieracie Vzory
Tvar Päty Byt Podpätky
zapatillas Deti detské sandále, papuče
Oddelenie Meno Deti
deti tenisky Dievčatá chlapci sandále zapatillas de casa
Sezóna Leto
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Pre Deti, Deti, Chlapcov, Dievčatá,Deti
Položka Druh Papuče
detské sandále Deti Papuče, Sandále,elsa topánky
Pohlavie Unisex
detské sandále, papuče Deti Papuče, Sandále
Obkladový Materiál Polyester
Materiál Podrážka Plastové
Vrchný Materiál Gumené

Súvisiace produkty