Fluorescenčné kreslenie hračka A5 Čerpať so Svetlom v Tme Detí Skicár Hračky, Svetelné rysovaciu Dosku zabawki dla dzieci #4O04

€8.56

-40%

€14.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: 21 náramok, rada magic, farba hračka, dav psycho 100 tričko, rada kresliť, led napísať, deti kresliť, tabuľa magic, apm monako náhrdelník, kožená bunda ženy zimné králik.

A5 Čerpať so Svetlom v Tme Detí Skicár Hračky, Svetelné rysovaciu Dosku

prezentácia: 1. Súbor "Kresliť so svetlom" pomôže dieťa odhaliť svoje tvorivé potenciál, ale zároveň, nábytok a tapety vo vašom byte nebude "zdobia" s vzory a ručné písanie. 2. Vezmite si špeciálny tablet s svetla sa usadzujú vrstvy, baterku značky a začnite kresliť!Z dotyk "kefa" na "plátno" bude svetlo linky, jas a jasnosti, ktorá závisí na vzdialenosti od značku tabletu a uhol sklonu.Nie je možné vymazať z pracovnej plochy, ale môžete čerpať na vrchole, pretože každý nový riadok bude jasnejšie, než ten predchádzajúci.Úplne rovnaký obraz zmizne sám v 30-40 minút. 3. Na druhom konci značky je pero so špeciálnym atramentom, ktorý sa zobrazí len pod svetlom baterky.To nemôže byť vypracovaný na tablet - použiť obyčajný papier za to! 4. Odporúčania pre použitie v: (1) menej svetla tam je v miestnosti, jasnejší obraz bude. (2) odporúčané kreslenie relácie je viac ako 15-20 minút. (3) nefarbite na tablet nič iné ako baterku značky. (4) nesmerujú obrysové svetlo do očí.

(5) odporúča sa, aby sa tablet na tmavom mieste počas voľného času.strana:150*210*5MM

Balenie: 1X rysovaciu dosku 1X štetec 2X Linyi rada

Plastové Typ ABS
Číslo Modelu H91004165636001
Názov Značky Severný E home
Pohlavie Unisex
Upozornenie /
Druh Kreslenie Hračky Nastaviť
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Materiál Plastové
Klasifikácia Rysovaciu Dosku

Súvisiace produkty