Roztomilé Zviera Slon Tlač Školské tašky Sady pre Dospievajúce Dievčatá Chlapci Študent Deti Batoh Schoolbags Základných Detí Bookbags

€5.95

-40%

€9.92

Nový produkt

1 položky

Štítky: batoh notebook, batoh taška sada, vysoká škola taška teenager, nastaviť školský batoh teenager, batoh školský set, školský batoh mladý muž, , batoh školy, batoh chlapec školy, batoh dievča školy, batoh ženy.

O Pokles Lodnej dopravy a vlastné

01 - Ponúkame drop shipping serivce,môžete tiež odoslať obrázky môžete predať. 02 - môžete nám poslať snímok alebo logo,ktoré chcete, môžeme urobiť vzory môžete a nemusíte posielať do ostatných zákazníkov. 03-O zásielky,zvyčajne máme loď s epacket doprava zadarmo na NÁS,RU,UK,FR,Ca,Au. 04 - samozrejme,že sme tiež môže loď s epacket do iných krajín,zvyčajne je potrebné pridať nejaké peniaze,prosím, kontaktujte nás. 05 - O veľkoobchod,prosím, kontaktujte nás,dáme vám najlepšiu cenu.

Produkt Podrobné

Kupujúci Zobraziť

Značka Príbeh

O Platby a Doprava

01 - v Súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,debetná karta Maestro,WebMoney,Úschovy a Bankový Prevod. 02 - dokončite, Prosím, platba do 5 dní po zadať objednávku. 03 - Budeme loď sa tovar do 5 pracovných dní po ukončení platby.(sviatkov sa môže predĺžiť) 04 - bude tovar prišiel v 10-50 pracovných dní závisí na prepravu spôsobom,určenia a ďalších faktorov. 05 - Ak je tovar stále na ceste a nákup ochranných čas sa skončil,prosím, kontaktujte nás na rozšírenie pre vás.

Hlavný Materiál Polyester
Pohlavie Unisex
Položka Dĺžka 28cm
Položka Hmotnosť 370g
Názov Značky doginthehole
Druh batoh
Uzavretie Typ na zips
Položka Výška 44cm
Vzor Typ Karikatúra
Použitie Škola, Cestovanie, Outdoor
Číslo Modelu C+E+K
školské tašky pre dospievajúce dievčatá chlapci 16-palcové Batoh
Štýl Názov
Položka Druh Batoh+Brašna+Ceruzka Taška
Materiálové Zloženie Polyester
Položka Šírka 13cm
Použitie Školské tašky junior primárne študent bookbags
Detský Batoh Chlapci Dievčatá Fashion, DIY Dizajnér
na mieru Našou prednosťou
Funkcia Ľahké, Priedušné, Módne
Kúpiť jedna sada je lacnejšia jeden súbor
Dropshipping A Veľkoobchod vitajte

Súvisiace produkty