Rastlín Črepníkové Špicatý Zalievanie Dripper Nastaviteľné Automatické zavlažovanie samostatne zariadenie Záhradu, Balkón napájadlá fľaša zavlažovanie 5/10 Pc

€2.81

-17%

€3.39

Nový produkt

1 položky

Štítky: modrá rastlín hrniec, kvetináč s odvodnením, hrniec samostatne vody, kvapkanie čerpadla, zavlažovanie predaj, 10 l h pc dripper, pc dripper multi, automatické zavlažovanie auta, dripper, dripper rda.

Špecifikácia: Názov: Nastaviteľné automatické zavlažovanie samostatne zariadenie Materiál: PVC Vlastnosti: Majú podporu držiak, Farba: Zelená Spike alebo Orange Spike, ventil farba náhodné Balenie: 5 Ks, 10 Ks Návod: 1. Pridajte vodu do plastových fliaš; Pri použití výrobku, musí byť rez v spodnej časti cola fľaše na zabezpečenie cirkulácie vzduchu, aby na zavlažovanie, 2. Vložte ihlu do špiny a nastavte gombík na kontrolu toku.Funkcie: Self-zalievanie sondy jednoduchý a účinný spôsob, ako voda, rastliny počas dovolenky.Automatické zavlažovacie zariadenie musí byť vložená zvislo do pôdy.Flow rate control, kropiace zariadenie s kontrolným ventilom môžete ovládať drip rýchlosť 0-60s / 1 drip, uvoľnenie trvá drip na 1-15 dní; Oblek pre fľaše s vnútorným priemerom 1.1 palcov; ako cola fliaš, sprite fliaš, atď.To je ideálnou voľbou pre zalievanie všetky vnútorné zariadenia.Je ideálny pre tých, ktorí cestujú a chcú, aby sa ubezpečil ich rastliny sú správne napojené.Veľký kvetináč sa vyžaduje dve alebo viac rastlín, fontán.Poznámka: je ručné meranie, môže byť 1-2 mm chyba.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem.

Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby.

◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(Tapetujem.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.).

◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky.

1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie.Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Funkcia 1 Automatické zavlažovacie zariadenie pre izbová rastlina
Materiál PVC
Funkcia 3 Office automatické záhrada kužeľ vody
Názov Značky Talk-Splnené
Použiteľné fľaše veľkosť 21~22 MM
Funkcia Vnútorné Kropiace Dripper
Vlastnosti Majú podporu držiak
Postrekovač Typ SPIKE
Vhodné pre Balkón, kvetináč, strojov
Názov Nastaviteľné automatické samostatne zavlažovacie zariadenie
Farba Zelená Spike alebo Orange Spike, ventil je náhodné farby
Číslo Modelu 11239,11240
Druh Postrekovače
Funkcia 2 Rastlín črepníkové kvetiny napájadlá fľaša zavlažovanie

Súvisiace produkty