Vodné Sprinklerové Postrekovačom Konektor Medi Rocker Tryska Otočiť Rocker Rameno Pre Záhradný Závlahový Systém Záhrada Dodávky

€14.26

-15%

€16.78

Nový produkt

1 položky

Štítky: sonashi práčka, vlna bunda camping mužov, vlna bunda mužov brucha, western svadobné koozies, drevo zase dláto úzke, vyvieračky potrubia taška malá, biele tričko mužov puzdre, kliešte manikúra kórea, drevo zastrihávač širokú dosku.

Vodné Sprinklerové Postrekovačom Konektor Medi Rocker Tryska Otočiť Rocker Rameno Pre Záhradný Závlahový Systém Záhrada Dodávky

Odrážky: 1、High-kvalitný materiál - Vyrobené z vysoko kvalitnej medi, maľované na povrchu hladké v liečbe, výrazný vzhľad a trvanlivé vzhľad.Je odolný a má dlhšiu životnosť ako konkurenta zliatiny zinku.

2、Jednoduchá inštalácia a nastavenie - 0-360° sprej uhol môže byť upravená slobodne, čistej medi závitové pripojenie, jednoduchá inštalácia a ovládanie.

3、Vody-úspora dizajn - Silný, patentovaný vody-zariadenia na šetrenie, ktoré môžu byť použité na prispôsobenie hustotu vody, veľkosti a rozsahu, aby vám pomáhajú šetriť vodu.

4、Pohodlné a jednoduché na zápas - To medi vodného vtáctva môže byť otočený automaticky s statív, leteckej základne, zem vkladanie a iné vozidlá.

5、Univerzálne aplikácie Môžu byť široko používaný v zavlažovanie v poľnohospodárstve, zavlažovanie trávnika, záhradné sprej, strešné chladenie, zavlažovanie záhrady a mnohé iné scenáre.

Špecifikácie:

Meno: Medi rocker tryska

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + meď

Typ inštalácie: vonkajší závit pripojenie

Pracovný tlak: 30~80psi

Tlak vody: 0.2-0.55 MPA

Pracovná teplota: teplota normálna

Veľkosť: o 10.5*5*10.5 CM/4.13*1.97*4.13 v

Sprej rad: priemer 6~12 m/20' - 40'

Sprej uhol: 0-360 stupňov voľne nastaviteľné

Rozsah použitia: zavlažovanie záhrady, strešné chladenie

Zoznam:

1* Meď rocker tryska

Druh Postrekovače
Postrekovač Typ 360 Prevodový Pohon
Číslo Modelu Záhradný postrekovač

Súvisiace produkty