AFBC 4Pcs Záhrade Trávnik Postrekovače, Automatické Otáčanie 360 Nastaviteľné Záhradné Postrekovače, pre Zavlažovanie Záhrady

€9.07

-9%

€9.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: závlahový systém, záhradný závlahový systém, Postrekovač 360, poľnohospodárstvo zavlažovania, záhrada vody, postrekovač vody, popup zavlažovania, micro zavlažovania, hmla zavlažovania, trávnik postrekovač.

[Zavlažovaný trávnik] zavlažovaný trávnik ponúka obrovské pokrytia, ktorá je ideálna pre MALÉ trávnaté plochy.S 4 nastaviteľné otáčanie ramien, postrekovače majú 39.37 ft (19.68 ft polomer) hodiť.Sprej priemer motýľ rotačné postrekovače je 3-16 metrov, ktoré môžu vychladnúť teplotu a nechajte deti, bavte sa s vodou.

[Odolné Premium ABS Materiál ]záhradný postrekovač je vyrobený z vysokokvalitného ABS plastu a antirust polymér, ktorý je anti-hrdza , robustný a neustále používanie, stabilný výkon.Jeho vnútorný závit umožňuje utesnenie pevne a bezpečne.

[Ľahko ovládateľný]Odlišné od niektoré zložité dizajn, trávnik zadažďovače sú jednoduché nastavenie.Stačí použiť do 3 krokov: ① Nainštalovať 3 rameno postrekovače a motýľ rotačné postrekovače ② Pripojenie hadice postrekovače ③ Vložiť plastový hrot do zeme.Na zavlažovanie viac oblastí, môžete pripojiť postrekovačov v sérii, pričom mimo tesniace matice.

[Design]Jednoducho pripojte záhradný postrekovač na hadicu konektor a batérie, bezpečné zem kolík na gr, a otočiť samočinných spustiť dokonale.Produkt môže byť použitý v niekoľkých podstavec na zavlažovanie viac priestoru.

[Záhrada Rotačné Postrekovače ]Účinný Postrekovač záhradný Závlahový Systém - Tento Postrekovač poskytuje dážď-ako pokrytie, ktoré rovnomerne vôd rastliny.Patentovaný dizajn úspora vody prístroj môže byť cielené úspory vody najviac úpravou vody hustota a rozsahu.

Farba: zelená

Materiál: plast

Veľkosť: tri-pronged postrekovače o 23x12x12cm, motýľ postrekovače 10x3x30cm, rotačná tryska 14x3x26cm

Obsah Balenia:

2 * tri-pronged postrekovače

1 * motýľ postrekovače

1 * rotujúce trysky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty