Svadobný Koberec Uličkou Bežcov na Svadbu 10 ft Šampanské Koberce Svadobné Handričkou Runner Svadobné Šumivé Dekorácie Osláv

€19.46

-17%

€23.73

Nový produkt

1 položky

Štítky: jednorazové svadobné uličkou runner, list koberec svadbu, koberec runner, vrecoviny svadobné uličkou runner, koberec runner, biele svadobné uličkou runner, chodby koberec runner, runner koberec svadbu, chodby runner, osobné svadba uličkou runner.

Svadobný Koberec Uličkou Bežcov na Svadbu 10 ft Šampanské Koberec Svadobné Handričkou Runner Svadobné Šumivé Uličkou Runner Funkcia: názov Produktu: Sequin Uličkou Runner Farba: Champagne Materiál: Flitrami/Pozlátko + sieťovina Všetky veľkosti a farby je prijateľné, lode z celého sveta.prosím, kontaktujte nás čo ste hľadali, ako vaše požadované.Či sa vaša svadba sa koná v slnečnej záhrade, na pláži alebo v kostole, právo uličkou runner zmení miesto do štádia vytvorenia ústredným bodom, ktorý umožňuje nevesta a jej strana lesk.V uličke runner je nemoderný.

Tipy:

1. Cena: Každý cena je za 1 ks uličkou koberec.

2. Veľkosť: prečítajte si veľkosť produktu na veľkosť plechu starostlivo pred nákupom.Veľkosť 2x10ft a 2x15ft je veľmi malá.Prijať Vlastné ( ak sa vám nepodarí nájsť veľkosť, ktorú chcete, pls, neváhajte nás kontaktovať.)

3. Farba: Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba opona sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.Dúfam, že sa vám za pochopenie.Máme aj iné farby a bude aktualizovať čoskoro..

4. Doprava: ponúkame rýchle doručenie pls kontaktujte nás, ak budete potrebovať položky, naliehavo!Normálne, budeme posielať cez Tapetujem.sk štandard/ 4PX/ ePacket ak hmotnosťou pod 2 kg, dodacia lehota 10~30 pracovných dní na základe inej krajine.Ak celková hmotnosť viac ako 2 kg, budeme poslať vašu zásielku DHL, alebo iných medzinárodných express.Dodacia lehota cca 3~10 pracovných dní.

Vitajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky! ☺

Ako zaplatiť:

1. Vyberte si: Vybrať správne položky, patrí veľkosť, farbu a množstvo

2. Osobné Informácie: Prosím napíšte k dispozícii príjemca meno, adresu,kontakt, číslo objednávky info.

3. Štart výroby: Akonáhle obdržíme platbu, budeme vyrábať

Návrat Politiky:

1. Keď dostanete balík, ak je veľkosť, farba, množstvo alebo kvalitu problém, stačí, neváhajte nás kontaktovať

2. Ak je to náš problém, budeme zodpovední za to, a môžete sa vrátiť balík na nás

3. Po prijatí balík od vás, ak je to nové, nie je použitý, nepoškodený, vrátime vám v priebehu jedného pracovného dňa.

Spätná väzba:

Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Žiadny problém, stačí sa obrátiť priamo na nás.

Druh uličkou koberec
Typ 4 Wedding Floor Runners
Typ 3 Aisle Runner
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Produktu Sequin Aisle Carpet
Farba Champagne
Typ 1 Svadobné Uličkou Pretekárov
Typ 2 Svadobný Koberec
Materiál Sequin textílie

Súvisiace produkty