Vysoká Krku Moslimských Svadobné Šaty 2020 pre Ženy Elegantný Dlhý Rukáv Čipky Nášivka Nevesty Šaty Formálne Vestido De Noiva on-Line Obchod

€206.68

-7%

€224.65

Nový produkt

1 položky

Štítky: oko gázy, šaty skromné, formálne afriky šaty pre ženy, loptu šaty ženy, wapiti, skromné šaty sprievod, st šaty 2020, empire rez šaty, plesové šaty ženy, 5 Tapetujem.sk.

Prečítajte si prosím pred poradie: 1.Všetky šaty môžu byť zákazku v oboch štandardných veľkostí a vlastné veľkosti,pre vlastná veľkosť,prosím napíšte vaše poprsie,pod prsia,pás,boky a duté podlahy s obuv v poznamenávať box. 2.Všetky šaty môžu byť zákazku vo farbách od našich farba grafu,prosím napíšte farbu, číslo v poznamenávať box.Ak si nie ste istí, ktorý na e je na farbu, ktorú chcete,pošlite nám správu. 3.Nepatrné farebné rozdiely môžu existovať,sme nemôže zaručiť real šaty farba bude presne rovnaké, ako fotky online. 4.Pre plus veľkosť šaty,tam bude USD19 plus veľkosť poplatok. 5.Takže šaty trvá približne 7 až 15 pracovných dní,možno menej, alebo viac v závislosti na šaty štýl. 6.Ponúkame vlastné volanie a dizajn šiat služby,môžete nám poslať fotky,pošleme vám cenovú ponuku. 7.Môžeme poslať clor vzoriek pred objednávkou zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť USD25 prepravné náklady(používame spoločnosti UPS, aby poslala vzorky farieb).

Prosím napíšte farbu, číslo a textílie, názov poznamenávať, políčko, ak si vyberiete farbu z farebnej graf.

Pre Šifón Textílie:

Pre Ostatné Tkaniny:Taft, Organza, Satén, Hodváb, Ako Satén,Čipka,Flitre,Tylu...

1.Model Merania 2.Meranie Príručka

Perfektný padnúce šaty začína ideálne merania.Pred objednaním na mieru-šaty, odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne.Tu vám ukážeme, merania, ktoré sú potrebné a ako správne si ich.Upozornenie: meranie sami doma, je to zložitejšie ako si myslíte!Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, mať vždy meraní odborné miestny krajčír.Tiež, môžete si pozrite video.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Existuje mnoho spôsobov platby sú k dispozícii, ako kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne uskladnené, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1. Prepravné náklady: Väčšina krajín doprava zadarmo,uvidíte prepravné náklady vašej krajine, keď pridať šaty do nákupného košíka.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych cieľových krajín,normálne 2-20 pracovných dní.

3. Doba spracovania: Obvykle 7 až 15 pracovných dní.

Po recveive šaty,či tam je nejaký problém,prosím, kontaktujte nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky.Náš zákaznícky servis vám pomôže dostať satifying

riešenie.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Silhouette Plesové Šaty
Späť Dizajn na zips
Názov Značky cecelle
Číslo Modelu skromné svadobné šaty
Svadobné Šaty Textílie Tylu
Výstrih vysoká
Pasu Prírodné
Vlak Súd Vlak
Rukáv Štýl Pravidelné
Skutočné Obrazy No
Dekorácie Lištovanie
Položka Druh Svadobné Šaty
Vstavaný Podprsenka Áno
Módny Prvok jednoduché
Miesto Pôvodu Čína
Pre Tehotné Ženy No
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty