Bezdrôtové diaľkové ovládanie bicykla zámok Keyless Splash Dôkaz, jazda na Bicykli Zámok S 110db Alarm Pletená Ocele Kábel Cyklistické Doplnky

€7.22

-19%

€8.92

Nový produkt

1 položky

Štítky: visiaci zámok, nepremokavé, alarm bike zamky, zámok skúter, reťaz na uzamknutie, anti theft kábel, visiaci zámok na bicykel, zámok siréna, Alarm lock, požičovňa key lock, bicykel pre zámok.

Bezdrôtové diaľkové ovládanie bicykla zámok Keyless Splash Dôkaz, jazda na Bicykli Zámok S 110db Alarm Pletená Ocele Kábel Cyklistické Doplnky

Popis

1、nabíjanie pomocou pripojenia USB Bezdrôtové diaľkové ovládanie bicykla zámok, nabíjanie pre 2-3 hodiny, pohotovostný 30 dní, normálne používať na 15 dní, dlhý pracovný čas, vždy zaistiť bezpečnosť vášho bicykla. 2、reproduktor 110 decibelov, môžete počuť jeho hlas z diaľky, ktorý je ľahko prilákať pozornosť ľudí.

3、Mimi Inteligentné Diaľkové ovládanie, kompaktné a prenosné, môžete zavesiť na kľúče, keď idete von, a nemusíte sa báť ísť von bez vaše kľúče už, nemusíte stáť v okolí vášho automobilu v čase, keď ste ďaleko od diaľkové ovládanie.

4、nabíjanie pomocou pripojenia USB bezdrôtové diaľkové ovládanie bicykla zámok je jednoduché a vhodné na inštaláciu, bez ťažkopádne prevádzky, ani potrebovať APLIKÁCIU pre kontrolu, len ľahko stlačiť prstom na zablokovanie a odblokovanie bicykli, pohodlnejšie na použitie v zime.

5、produkt je vhodný nielen pre cyklistov, ale aj pre iné veci, ktoré potrebujete, ak chcete zablokovať.To môže chrániť váš majetok, veľmi dobre.

Funkcie:

Názov produktu: UKeyless Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Bicykel, Motocykel Brány Zámku Splash Dôkaz, jazda na Bicykli Zámok s 110db Alarm Pletená Ocele Kábel

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Rozsah použitia: bicykle, elektrické vozidlá, motocykle a iné rodinné vozidlá, domáce bezpečnostné dvere a okná, atď.

Zoznam:

1* Bezdrôtové diaľkové ovládanie bicykla zámok

1* Mini diaľkové ovládanie

Poznámka:

Plnenie: červený indikátor je vždy jasné, modrý indikátor blikať.

Plné Nabitie: červená svieti nesvieti, modrý indikátor blikať.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS
Druh Bezdrôtové diaľkové ovládanie bicykla zámok
Veľkosť /

Súvisiace produkty