15 Farieb Korektor Palety Foundation Make-Up Úplné Pokrytie Obrys Krém Na Tvár Základná Penetrácia Hydratačná Skryť Poškvrny.

€2.36

Nový produkt

1 položky

Štítky: mn korektor, ceruzka, tvár tón, tieň, elf s vysokým rozlíšením korektor, Primer, kontúry tváre, tvár massag, contour creme palety, farba corrector palety, paleta tvarov.

Magické 15 Farba Korektor palety Foundation make-up Úplné Pokrytie Kontúry Tváre Korektor Krém Základná Penetrácia Hydratačná Skryť Poškvrny.

O produkte: 1.Skryť Nedokonalosti-pomôcť zakrýva tmavé kruhy pod očami a iné nedokonalosti.Viete, že čistý, nestarnúci pleť je základom báječný vzhľad a Stiera telesný vzhľad, zakryť nedokonalosti a dosiahnuť prirodzený vzhľad pleti.Taktiež obohatený o Vitamín C a E, ktoré pomáhajú chrániť, podmienky a vyživujú pokožku. 2.Tento Čarovný Korektor prináša okamžitú žiarivosť na tmavé tiene pod očami a koriguje nedokonalosti.Unavený, citlivé oblasti sú viditeľne vyhladené a zjednotené. 3.POUŽITIE a TIPY,-Uplatňuje základy cez celú tvár alebo obrys v kľúčových oblastiach.Aplikujte na tvár priamo s prstami alebo korektor štetcom.Zamiesť pod lash line oživiť a zakryť. 4.Kvalita-pleť vyzerá unified a svieža, s jemným, pierko-svetlo a krémová pokrýva textúry.

Druh Korektor
Čas použiteľnosti 3 rokov
Výhody Prírodné
GZZZ YGZWBZ
Pôvod CN(Pôvodu)
Zložka VERONNI
Číslo Modelu YY001
Veľkosť Full Size
Názov Položky 15 Farba Korektor Palety
Farba ako položku zobraziť
Krajina/Región Výroby Čína
Počet Kusov Jedna Jednotka
Typ Pleti Všetky Typy Pleti
Názov Značky VERONNI
Použitie Tvár
Množstvo 1pcs
Príprava Krém
Certifikácia GZZZ
NET WT 92 g

Súvisiace produkty