Ručné Elektrické Mlieko Frother s 3 Samostatné Rýchlosť,Odolné Nerezovej Ocele Metla na Výrobu Latte Káva&Cappuccina

€14.34

-15%

€16.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: riešené elektrickým mlieko frother, varnou doskou mlieko frother, krups mlieko frother, sterilizoval mlieko frother, farebné mlieko frother, nespresso mlieko frother, nespresso vertuoplus mlieko frother, cuissential mlieko frother, harko mlieko frother, vreckové mlieko frother vajcia.

[3 Rýchlosti, Aby Bohatá Krémová Pena v Sekundách] XiNGPin vreckové Mlieko Frother, má 3 rýchlosti: 4500/8000/16000 krát za minútu.Ruky wisker môže najviac vyhovuje vašim potrebám, aby sa rôzne kvapaliny do peny, rovnako ako vajcia, kávy,mlieka,atď.To bude dobrým pomocníkom vo vašej kuchyni.

[3 Multifunkčná Elektrická Metla Hlavy, Potraviny-bezpečný Materiál,] 3 odkvapávače sa skladá z potravín-bezpečný materiál.Tento Elektrický mlieko frother môže byť tiež použitý ako vajíčko zvukový pult.To môže splniť vaše rôzne potreby.Budete si môcť vychutnať lahodné čas s rodinou a priateľmi, e.g.káva, džem, mliečne koktaily, koktaily.

[Inovovaný Dizajn, užívateľsky Prívetivé ] mlieka frother hlava je odnímateľné a vymeniteľné pre rôzne účely.Ľahká a komfortná rukoväť je vyrobená z potravín-bezpečnosť ABS pre dlhú životnosť.Nikdy hrdzu, noiselessly.Rýchlosť prepínače sú inovované do samostatných tie, podľa nášho predchádzajúceho dizajn.Jednoduchšie zvoliť rýchlosť ranther ako s len 1 tlačidlo.

[Jednoduché používanie, USB Rechargable Bezdrôtový Frothers ] 1200mAh batéria USB nabíjateľné mlieko frother bez zmeny batérií možno nabíjať v rôznych situáciách, e.g.power banky, notebook, počítač.Môžete tiež umiestniť na pult na nabíjacej stanice nabiť.

[ Ľahko sa Čistí] Majú veľký deň s vynikajúcou pohár cappuccino, café, latte macchiato, či už doma, v záhrade alebo v kancelárii.

Kapacita batérie: 1200mAH

Tri rýchlosti nastaviteľné: 3500/8500/13500

farba:Čierna

Materiál:PP+nehrdzavejúcej ocele

veľkosť:22.8 x 4.8 x 10.4 C

Obsah Balenia:

1 x Vajce šľahač miešania prút

1 x Bradavky miešania prút

1 x Paint stick

1 x USB napájací kábel

1 x Základná

1 x Hosť

1 x Čistenie brus

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Názov Značky FGHGF
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty