Mlieko Frother Ručné Elektrické,Cestovné Kávy Frother. Káva Frother na Penenie Mlieka, Latte/Cappuccino Frother Mixer pre Piť,

€8.43

-9%

€9.36

Nový produkt

1 položky

Štítky: taška žena ariana grande, asus tablet tf201 moc, pás široký pracky žena, boxy skladovanie pohárov veľkých, svetlý, pás sledovať huawei 2 pro, pás vzpierania xxxl, asus zen 2 displej krytu, asus zen telefón m1 kryt, asus ze520kl slúchadlá.

Mlieko Frother Ručné Elektrické,Cestovné Kávy Frother.Káva Frother na Penenie Mlieka, Latte/Cappuccino Frother Mixer pre Piť,

DOSTAŤ sa KRÉM RÝCHLO a MULTI-FUNKCIE-Naše prenosné mlieko frother ručné môže urobiť penovým mlieka a vytvorenie peny, v 15 sekúnd alebo menej.Instantné zmesi krémová mliečna pena a káva vitajte krásny deň pre vás.To je perfektný pena maker pre káva, latte, cappuccino, matcha, horúca čokoláda a iné napeneného mlieka.Tento frappe mixér tiež pracuje dobre s oboma teplé a studené nápoje.

ŽIVOTNÉ prostredie MATERIÁLY-v porovnaní s inými plastové mlieko frother, tento elektrický mixér ručný má silný 20000 otáčok motora a potraviny-triedy 304 nerezovej ocele odkvapávače.Nízka úroveň hluku, viac odolná.Ergonomicky navrhnutá rukoväť vám dáva viac mäkké Stlačte tlačidlo .Environmentálne ABS plast je takáto káva frother predĺžená životnosť.Nikdy hrdzu, nikdy zlomiť.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE a JEDNODUCHÉ ČISTENIE-jeden-stlačte tlačidlo na hornej je ľahko ovládateľný.Zahrejte mlieko, a neponárajte metličkou do šálky, budete peny viac peny a peny s týmto mlieko frother.Nebojte sa o čistenie, dal metličkou do umývačky riadu alebo svišťať to v mydlovej alebo čistej vody sú aj k dispozícii.

Poznámka: Frother vyžaduje 3 AAA batérie (nie sú súčasťou)

Farba: strieborná

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:1*Frother

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napätie (V) 220-240V
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Názov Značky FGHGF
Štýl Ručné
Výkon (W) 750W
Číslo Modelu Mlieko Frother

Súvisiace produkty