Motýľ Tvar Vankúš Na Spanie Pamäťovej Peny Nohu Polohovacie Zariadenie Vankúše Bandáž Na Koleno Vankúš Medzi Nohy Hip Bolesti Sedacieho Nervu

€10.15

-37%

€16.37

Nový produkt

1 položky

Štítky: telo vankúš japonsko, vyhrievaný vankúš koleno, maska spánku, bodi vankúš, dakimakura hentai, prípade vankúš waifu, livai ackermana telo vankúš, ortopedic vankúš, pilulka, tharja telo vankúš.

Funkcie

1. Vyrobené zo 100% superior-kvalitu pamäťovej peny, Model Ortopedické bandáž na Koleno Vankúš je ideálny spôsob, ako zladiť vašu chrbticu, boky a kolená, pri zachovaní rovno a pohodlné spanie poloha.

2. Doprajte si luxusné pohodlie a pokojný spánok.Koleno Vankúš je vyrobený z čistej pamäťovej peny bez prísad a jeho ortopedické obrys udržuje kolená alebo nohu oddelené ideálne rozmiestnenie na podporu a zosúladiť svoje nohy,boky a chrbtice.Skutočne ergonomický dizajn s mäkké krivky & tvaru, aby sa zmestili mužov a ženy pohodlne.To tiež môže byť použitý ako koleno dištančné počas tehotenstva alebo po zotavení.

3. Vyprázdnené-out Design inctease vzduchu mobility, č sweltering, vzduchu-priepustná oblasť je široký, ktorý nenechá svoje nohy, len si v teple.Kryt je stroj umývateľný pre jednoduché čistenie.

4. Bez nutnosti nebezpečné, obehu obmedzenie popruhy, presné tether vankúš kontúry prispôsobiť prirodzenému tvaru vašej nohy.To umožňuje pena nohy vankúš kontúry pre svoj tvar bez obmedzovania pohybu alebo, aby ste museli spať v určitej polohe.

5. Na zabezpečenie našich koleno klinový vankúš poskytuje optimálnu podporu pre vaše telo, navrhli sme to s dual krivky.Na štylistickými dizajn kolísky každé vaše nohy poskytnúť oddelenie a podporovať vaše ideálne miesto spanie.

Špecifikácia

Materiál: Pamäťovej Peny

Farba: Biela, Šedá, Ružová, Citrón Bule Sky-bule Kamufláž

Veľkosť: 27x13x22cm

Balenie Obsahuje:

1 x Vankúš

Trieda Kvalifikovaný
Číslo Modelu Nové
Pôvod CN(Pôvodu)
Náplň Pamäťová Pena
Hmotnosť 0-0.5 kg
Materiál 100% Polyester
Použitie Posteľná bielizeň
Súbor Typ No
Textílie Počítať 20
Funkcia Pamäť
Vlákno Počítať 100TC
Vzor Typ Pevné
Tvar Wave
Časť Telo

Súvisiace produkty