Smart Lock Odtlačkov prstov Vonkajšie Odkladacia Taška Visiaci zámok s Kovovou Nepremokavé, Vhodné pre Telocvični Školy Locker Kufor Cestovné Batožiny

€15.89

-34%

€24.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: smart kufor, vonkajšie intercom zámok nepremokavé, taška zámky cestovanie, vonkajší zámok, zámok dverí, podobne visiaci zámok, nepremokavé, mens visiaci zámok, handcuff, auto hudby hračka, taška odtlačkov prstov.

Funkcie:

1. [Bezpečný a robustný]: odtlačkov prstov visiaci zámok, telo je vyrobené z hliníkovej zliatiny.Zámok lúča je vyrobený z nerezovej ocele, kovové farby, prach-dôkaz anti-korózne a opotrebovaniu.Vynikajúci na rezanie odpor na ochranu svojho kabinetu, alebo doma pred zlodejmi.

2. [Ľahko ovládateľný]: Odtlačkov prstov zámok prevádzky je veľmi jednoduché, nie je potrebné pripojenie Bluetooth alebo pomocou APP, váš odtlačok prsta je váš kľúč.Stav nabíjania: Červené svetlo je zobrazené počas nabíjania, a svetlo vypnuté keď je plne nabitá.

3. [Široké použitie]: vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie, batožiny fitness skrinky, golfové tašky, kabelky, školské skrinky, nábytok, skrine, bicykle, ploty, toolboxes a iné položky, ktoré chcete chrániť .

4. [Najnovšie technológie]: použitie Spojené Štáty rozšírené odtlačkov prstov identifikačný čip a 360 ° odtlačkov prstov nadobudnutie funkciu, citlivosť je vyššia, iba na 1 sekundu, aby sa odomknúť, fingerprint kapacitou 10, môžu zdieľať prístupové práva.

5. [Veľmi dlhý čas] smart visiaci zámok, má nižšiu spotrebu energie a dlhšiu výdrž v pohotovostnom režime.

Špecifikácie:

Snímač odtlačkov prstov: polovodičové odtlačkov prstov snímacie technológie

72*64: Záznam 10-krát a ušetrite 10 skupín

Odtlačkov prstov vedúci tvar: štvorec o 10.4*10.4 mm/0.41*0.41 v

Kapacita: 10 súprav odtlačky prstov

Technológie: Biometrie

Falošné mieru

Číslo Modelu -

Súvisiace produkty