Vianočné Gule Ornament Nastaviť 60-70Pcs Dekorácie Strom Závesné Gule Nerozbitné Baubles Nastaviť pre Rodinnú Dovolenku Svadobné S7

€16.40

-44%

€29.30

Nový produkt

1 položky

Štítky: nerozbitné čačky veľké, personalizované nerozbitné vianočné baubles, nerozbitné plastové čačky, nerozbitné baubles vianočný stromček, nerozbitné jasné baubles, vianočné vence baubles, mini nerozbitné baubles, strieborný strom baubles, sequin strom baubles, jasné chriatmas baubles.

Vianočné Gule Ornament Nastaviť 60-70Pcs Dekorácie Strom Závesné Gule Nerozbitné Baubles Nastaviť pre Rodinnú Dovolenku Svadobné S7 Popis:

Funkcie:

1.Tieto ozdoby vybavené rôznymi klasické a populárne Vianočné prvky.Budú ideálny pre zdobenie váš domov a stať sa súčasťou vašej dovolenky tradíciu.

2. Tieto ozdoby sú vyrobené z odolného a ekologických plastových poskytovať vynikajúcu nerozbitné výkon, zatiaľ čo v porovnaní s tradičnými výrobky zo skla.

3. Nerozbitné ozdoby spojiť krásu a lesk real sklo s nerozbitných praktickosť z plastu.

4. Plastové výrobky.Trosiek nespôsobí bolieť, keď ozdoby boli rozdrvené, zatiaľ čo v porovnaní s úlomky skla.Je to bezpečné, okolo deti a domáce zvieratá.

5. 60-70 ks Vianočné ozdoby v rôznych veľkostiach a prevedeniach.Ručné opakovane plastové darčeková krabička v cene.Skvelé ako ideálny darček, alebo len pre vlastné použitie.

Špecifikácia:

Materiál: PP

Veľkosť: 29*19*19 cm

60-70pcs náhodné kombinácie štýl

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

60-70pcs/set x Vianočné Gule

Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 29x19x19cm
Číslo Modelu Vianoce
Počet Pc 60pcs
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No

Súvisiace produkty