Vianočné Ozdoby 2021 Svadobné Party Diy Duté Loptu Deti Darček Fillable Transparentné Oblasti Plastové Guľôčkové Vianočné tovaru

€0.19

-29%

€0.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: loptu line, christma, farma fotografie, tehla tortu, a ni, christma ornament, plastové loptičky hry, plastové kožušiny gule, lopta závod, brucho tehotných.

Funkcie: 1. DIY dekorácie: Tieto priehľadné plastové dekorácie gule sú veľmi vhodné na výrobu DIY kúpeľové soli a ostatné dekorácie.Tieto čalúnená dekorácie poskytnúť vám jednoduchý spôsob, ako vytvoriť personalizované plastové Vianočné ozdoby. 2. Nerozbitné plastové príslušenstvo: Tieto transparentné plné lopty sú vyrobené z odolného plastu, aby sa zabránilo rozbíjať.Hoci všetky komponenty majú zarážku, vydržia dlhšie ako sklenené gule. 3. Ideálny spony: Každý loptu môže byť rozdelená do dvoch častí, ktoré môžu byť otvorené alebo zatvorené vyplniť Vianoce, oslavy, párty a iné ozdoby. 4. Domáce dekorácie: Tieto DIY plastové dekorácie gule môže mať iné objekty, napríklad kvety, kamienky a iné veci.Môžete tiež dať cukríky a iné malé občerstvenie v ňom.Tieto plastové transparentné gule sú vhodné pre každú príležitosť.Popis: môžete vyplniť transparentné gule s vaše obľúbené položky, vhodný pre vonkajšie ozdoby na Vianočný stromček, nákupné centrá, hotely, domy, skrinky, okna, vnútorné a vonkajšie dovolenku dekorácie, darčekové balenie, candy balenie.Špecifikácie: Veľkosť: 7 cm, 10 cm (voliteľné) Farba: transparentná Materiál: plastový obal v cene: 1* Transparentné plastové guľôčkové Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ No
Materiál Plastové
Farba Transparentné
Typ Veľkoobchod No
Veľkosť 7cm, 10cm (optional)
Číslo Modelu vianočné dekorácie
Počet Pc 1pcs

Súvisiace produkty