Vysoká kvalita 4Pcs/Set dvere auta poškriabaniu pásky na mercedes w204 seat ibiza clio 3 alfa romeo megane 2 peugeot 407 seat leon

€5.24

-9%

€5.76

Nový produkt

1 položky

Štítky: 750 gtx, znak peugeot, renault megan cc, lnk306pn, amg w176, Alfa 159, w212, alfa, w211, príslušenstvo renault twingo.

Špecifikácia: Farba:Biela, Čierna, Strieborná Veľkosť: 11.4 cm*1,2 cm Materiál: ABS Kompatibilné:Univerzálne, vhodné pre väčšinu automobilov, nákladných vozidiel, Suv a tak ďalej.Funkcia:Protector auto od škody a škrabance svetlo kolízie.Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.Dať vaše auto elegantný a vlastný pohľad.Dizajn je román,concision a krásne.Odolné,klasické,šikovný a krásny.Jednoduché lepidlo inštalácia,žiadne vŕtanie potrebné,stačí držať na požadované miesto.Môžete sa držať to v ktorejkoľvek časti auta povrchu.Toto rýchle a jednoduché dekorácie je vaše vozidlo odlíšiť sa od ostatných.Návod na inštaláciu: uistite sa, že cieľové umiestnenie je dostatočne čisté.Radšej drhnúť povrch s alkoholom alebo špeciálny Čistiaci Prostriedok pre niekoľkokrát.Uistite sa, že oblasť pasta je dosť veľký,Ak produkt nie je dostatočne mäkké,dokonca môžete pripevniť ho k autu telo, to bude držať až veľmi skoro.Ak je to povolené,tepla s teplovzdušná pištoľ,môžete umiestniť náš produkt do sveta, ako sa vám páči(dverí,Spätné zrkadlo ,nárazník atd.) Package zahrnuté: 4 KS/Set x Anti-Kolízie, Chránič Pásu Poznámka: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.Prosím, umývanie auta do 24 hodín po inštalácii.

Druh Materiálu ABS
Názov Značky TANANDTAN
Položka Výška 1cm
Položka Šírka 1.2cm
Položka Hmotnosť 0.09kg
Názov Modelu T647
Model Rok 2019
Špeciálne Funkcie Dvere poškriabaniu pásky
Položka Dĺžka 11.4cm
Položka Druh Styling Líšt
Externé Testovanie Certifikácia CC

Súvisiace produkty