Wake Up Digitálny LED Elektronický Budík Mini Desktop Clock Zrkadla, Svetla, Východ slnka Budík pre Deti

€20.71

-34%

€31.86

Nový produkt

1 položky

Štítky: aromaterapia difúzor lampa, aromaterapia plošných, budík wake, lampa sunrise, budík prírody, air cleaner, hodiny sunrise, vzduch aróma, budík s simulovať východ slnka, led sunrise.

Tento budík používa teplá LED svetlo, ktoré sa postupne rozjasní 30 min pred nastane čas, aby sa jemne vás prebudil.Funkcie Sleep timer s simulácia západu slnka jemne osvetlení miestnosti a môže slúžiť aj ako nočné svetlo.

Postupne prebúdza k svetlu s výberom prírody-inšpiroval zvuk je príjemný spôsob, ako začať svoj deň.Funkcie jednoduché hit spánok tlačidlo na prerušenie budenia a vypnite svetlo a zvuk po dobu 5 minút.

Táto spálňa hodiny môže zdvojnásobiť ako stôl alebo nočná lampa počas non-spacie hodín.Vyžarujúce žiarivé farby ako zelená, červená, modrá, fialová, alebo žltá je ideálny pre dieťa je budík.

12-hodinovým a 24-hodinový digitálny budík, široký LED ciferník touchsn ukazuje buď 12 alebo 24-hodinové zobrazenie času a funkcie 4 nastavenie jasu v závislosti na vašich predstáv.

Konvertibilné ilúzie svetlá nočné lampy, aby ste zaspať a prebudiť s mäkké svetlo, nech si byť voľný ako ste v prírode.Z 10pm~6am, porucha voľný režim je v predvolenom nastavení povolené.

1. High-definition zrkadlo LED displej perpetual calendar, Obráťte sa na spánok.

2. Vstavaný 2 AG13 batéria pamäťová funkcia, nie je potrebné obnoviť po vypnutí napájania.

3. 24 hodín/12 hodín konverzie.

4. Nočná lampa: farebné LED atmosféru lampa.

5. Západ slnka režime.Wake up light režim

6. USB rozhranie dizajn podporuje nabíjanie viacerých zariadení.

Farba: ružová

Materiál: ABS

Veľkosť: 145 x 86 x 130 mm

Obsah Balenia:

1 x LED budík

1 x USB nabíjací kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Číslo Modelu Zvlhčovač Vzduchu
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky FGHGF
Certifikácia ŽIADNE

Súvisiace produkty