Inteligentný Pes Umelé Oplodnenie Auta Umelé Oplodnenie Nástroj

€50.86

Nový produkt

1 položky

Štítky: umelé inseminator, smart home, artificial insemination tool, 32 palcový smart tv, umelé oplodnenie malý pes, umelé oplodnenie psov domov, samsung smart tv, zviera umelé oplodnenie, catheter insemination pigs, umelé oplodnenie zariadenia.

Smart Veterinárneho Zariadenia Psa Umelé Oplodnenie Kit Professional Imitácia Prírody Párenie Spôsobom Psov Umelé Oplodnenie Prevádzku Nástroja postup: 1.DisinfectionMedical silikón je zvyčajne odolný voči vysokým teplotám nad 300 stupňov Celzia.Vo všeobecnosti to môže byť prevarenú, alebo destilovanú.Najjednoduchší spôsob dezinfekcie je, aby hnojivo do vhodného pohára a varte s vriacou vodou. 2. Prijať semeno;V súčasnosti medzinárodné bežná prax je manuálna masáž psa pre spermie ťažby.Chytiť psa nafúknuté loptu a udržať túto akciu pre 4-7 minút spresnenie.Prijímanie spermií je možné využiť pokutu taška alebo jednorazové pohár. 3. Oplodnenie, uplatňovať mazacieho oleja na povrchu priemyselných hnojív, otočte ho do suka, a potom pinch to nafúknuté.Po oplodnenie je uzamknutý v suka, pripojte hnojivo s striekačky na injekciu spermií.Po injekcii, odpojte striekačku (oplodnenie zariadenia) spätný ventil: Zabráňte spermií reflow, ak je veľký pes spermií, môžete aplikovať spermií dvakrát.Po spermií je aplikovaný, na oplodnenie zariadenie vytiahol po 10 minútach, a umelé oplodnenie je dokončená.Veľkosť tabuľky:

Veľkosť

Vhodná Hmotnosť Psa

S

2.5-9 kg

M

9-20kg

M-L

12.5-25 kg

M-XL

17.5-35kg

L

35-75kg

XL

45-90 kg

Lekárske silica gel zvyčajne odolný voči vysokej teplote viac ako 300 stupňov Celzia.Metódy sterilizácie patrí vriacej vody, blednutie a destiláciou dezinfekcia.Najjednoduchší spôsob dezinfekcie je, aby hnojivo do vody vhodné pohár a blanch to s vriacou vodou.

Jednosmerný ventil dizajn, aby sa zabránilo sperma reflux.

1. Rozšírené loptu (pred rozšírenie);

2. Spätný ventil; 3. Z nehrdzavejúcej ocele, rukoväť; 4. Striekačky

Poznámka:

1.Od medzinárodnej leteckej dopravy, je zakázané prepravovať kvapalné mazadlá, zahraničné zákazníci môžu zakúpiť tento výrobok bez mazania.Môžu kúpiť mazivá, ktoré môžu byť použité zvieratá miestnej úrovni. 2. Zadarmo 20 jednorazové plastové rukavice.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky faselase
Certifikácia RoHS

Súvisiace produkty