Módny štýl sexy otvorené prst transparentné sandále ženy cut-outs crystal vysoké podpätky, topánky žien, žien strany obuv, letná obuv

€41.73

-44%

€75.87

Nový produkt

1 položky

Štítky: buggy kolesá 17 hex 120mm, príbor nastaviť roztomilý prenosné, coque asus zenfone mickey, príbory rozšíriteľný bambusu, bobbi brown čistenie oleja, skryté kúpeľňa zlatý, príbory deti lady bug, príbor, kuchynské zásuvky 90, príbory deti skip hop.

"Transakcia Pravidlá" spôsob Platby a Dopravy: 1 môžete platiť withEscrow,CreditCard,Moneybookers,Víza a MasterCard,Bankovým Prevodom, a tak ďalej.Sme prijali všetky platby Tapetujem.sk metóda.Všetky platby uskutočnené na Tapetujem.sk sú spracované Alipay. 2 Objednávky bude dispatiched s 2-4 pracovných dní po dostali vašu platbu, označené ako "dar" alebo "vzorka" pre jednoduché customes schválení.(Dverí k dverám a prepravného) 3 Shippingtracking numberwill súboru, aby po odoslaný,môžete sledovať to. 4 Dovozné poplatky&dane sú kupujúceho zodpovednosti.Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody ,zdržania, alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.Reture Politiky: 1 (100%), všetky dodané výrobky v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie pred odoslaním.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2 odmietame reture tovaru späť bez akejkoľvek kvality vady v prípade, že zmeníte svoj názor alebo nepáči položky po tom, ako dostanete tovar.Pripomienky: 1 Sme závislí na vašej spokojnosti uspieť,takže spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,prosím, po agood spätnú väzbu usif ste spokojní s našimi tovar a služby,ktoré budeme robiť, že pre vás tiež.Ďakujem vám veľmi pekne! 2 Sme vždy poteší a pokúsiť sa starostlivosť o našich vážených zákazníkov, pleaes nám dá možnosť vyriešiť všetky problémy, ktoré môže narušiť a zmariť ste. 3 pošlite nám, Prosím, E-mail skôr, než budete chcieť odísť negatívnej spätnej väzby, alebo spor na Tapetujem.sk,sme si istí, že sa budete cítiť uspokojivé s našou odpoveďou.Vitajte meniť a bude vám ďalšie zľavy.Ďakujeme!Doprava zadarmo bude odoslaný do Číny Post/HongKong Post air mail,a EMS/DHL/UPS/TNT/FedEx sú k dispozícii, ak si žiadosť, aby príchode do 3-9 pracovných dní,ale musíte zaplatiť littie lodné náklady.Dropship a veľkoobchodné objednávky kupujúceho: 1.môžete si stiahnuť obrázok z nášho obchodu na zobrazenie vašich zákazníkov alebo nahrať na váš obchod, predaj.Ak má, aby z vašej custonmers,prosím, aby v našej predajni priamo a vyplňte vaše custonmers'right adresu a vybrať si správnu prepravu spôsobom,budeme kontrolovať aj topánky a posielať . 3. máme všetky štýl topánky žien v číne ,tu nemôžem ukázať im úplne.Takže ak chcete predať ktoré topánky v číne ,môžete nás kontaktovať prvý ,a poslať obrázok na nás,možno vám môžem dať Rozumnú cenu.

Módny Prvok Nit
Názov Značky CHILANHUILIN
Vzor Typ Pevné
Materiál Podrážka Gumené
Príležitosti Strana
Päty Typ Námestie päty
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Vrchný Materiál PVC
Uzavretie Typ Pracky Popruhu
Oddelenie Meno Dospelý
Sandál Typ Gladiator
Číslo Modelu Letné topánky
S Platformy Áno
Bočné Vamp Typ Otvorené
Výška Plošiny 0-3 cm
Podpätky 8cm
Späť Počítadlo Typ Členok Popruh
Letné topánky dámy sandále
Položka Druh Sandále
Obkladový Materiál Syntetické
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Móda
Výška Podpätku Super Vysoká (8 cm-up)
Stielka Materiál Lepené Kože

Súvisiace produkty