Dámske Sandále, Topánky na Vysokom Podpätku Ukázal Prst Pu Zmiešané farby Butterfly-uzol 2020 Nové Sexy Módne Bežné Kancelárske Šaty Žltá Modrá

€23.06

-64%

€65.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: sandál obuvi ženy, topánky žltá, modré sandále, sandál biela, sandál žltá, päty žltá, sukne ženy, neon obuvi, päty sandál, ružová sandál.

Www.goclever.com

1. Veľkosť, alebo Fitness Otázky.Prosím, vyberte si správnu veľkosť s nohami dĺžka podľa našich topánky veľkosti grafu zobraziť.Ak máte akékoľvek puzzle s veľkosť vyberte si,prosím, nechaj ma správu, mohli by sme byť váš najlepší radca.

2. Prosím kliknite na tlačidlo "REZERVOVAŤ ZNÁMKY Pridať na Ukladanie Zoznamu" (vľavo tejto webovej stránky) pridajte našej predajni v obľúbených položiek a postupujte podľa našich VIP .potom si môžete byť jednoduché, pozrite si naše nové príde a štýly vašej histórii objednávok.

3. Balenie a preprava.Vo všeobecnosti sa pack s bublina taška namiesto topánky box na ochranu predmety a zabezpečiť qucikly dodanie.

4. Farba Nesúlad.Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v zrkadle, osvetlenie ,pozadie,ect .Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím, kontaktujte nás vidieť, ak priznanie alebo čiastočne vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba

1 .Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd opustiť veľkú odozvu a POZITÍVNE HODNOTENIE s 5-STAR rating ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, ďakujem moc !!

2 .Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3 .Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.Ďakujeme!

Výška Podpätku Vysoká (5 cm-8 cm)
Stielka Materiál PU
Obkladový Materiál PU
Vzor Typ Zmiešané Farby
Číslo Modelu A2012
Sandál Typ Rybár
Späť Počítadlo Typ Zadný Popruh
Názov Značky Feyychou
Vrchný Materiál PU
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Podrážka Gumené
Farba zelená,žltá,modrá
Výška Opätku 7,5 cm
Módny Prvok Butterfly-uzol
Veľkosť EUR 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,
Uzavretie Typ Pracky Popruhu
Výška Plošiny 0-3 cm
Štýl Móda
Bočné Vamp Typ Otvorené
Príležitosti Príležitostné
S Platformy Áno
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Päty Typ Námestie päty

Súvisiace produkty