3ks/Veľa Kvalitných SM58LC Profesionálny Dynamický Káblové pripojenie Mikrofónu Cardioid 58LC Mic Pre Výkon Live Vokály Fáze Karaoke

€49.00

-7%

€52.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: kvalitný mikrofón, som telefón, mikrofón, video mikrofón super cardioid, mic pre smart telefón, microphon bezdrôtový systém, štúdiovej kvality mikrofón, microphon bezdrôtové, vysoká kvalita vokálny mikrofón, mm1 super cardioid, microphon.

Skúste To.Použite Ho.Budete Milovať!Videli ste tento mic pred, nenašli ste?To preto, že Mikrofón je všade — na etapy po celom svete, v TELEVÍZII, v ateliéroch, a na podiums.Takže, máte jeden?Ak nie, budete potrebovať jeden!Budete radi, ako sa zvuky Mikrofónu na živý spev a jeho legendárny povesť pre spoľahlivosť je dobre zarobil.Vložiť tento mikrofón na spev na scénu, alebo v štúdiu, a budete mať okamžitý veriaci.Môžete dokonca použiť ho na nástroje, vďaka jeho tesnej cardioid vyzdvihnutie vzor a široký frekvenčný rozsah.Najlepšie zo všetkých, budete milovať cenu.Nenájdete lepšiu mikrofón — alebo lepšie riešenie!Pre Profesionálne Viesť Spev, Zálohovanie Spev, Harmonica.Káblové Vokálne Fáze Karaoke Ručný Dynamický Mikrofón.Wholesales Balík Obsahuje: 3 x Mikrofón 3 x Mikrofón Držiak na 3 x Používateľská Príručka 3 x Kožená Taška 3 x Balíček Box.

Náš špecialista a služby

Väčšina našich produktov pochádza z odbornej export veľkej továrni, všetky naše výrobky sú starostlivo vyberané, obrázok je prevzatý z pravého výrobkov, vysoká kvalita, moderný štýl, hoci nie sú najnižšiu cenu dôvody domnievať sa, že dostanete to, čo ste zaplatili za!

· Sme skupina mladých parner, dúfam, že každý kupujúci môže stať naším partnerom, samozrejme, po zakúpení produktov z nás, veríme, že sa stanete našimi priateľmi a podporte nás.

platby:

· Pre zaistenie bezpečnosti z oboch účtov,akceptujeme Viazaný,z kreditnej karty.

· Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

· Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Doprava:

· Garantujeme, že loď sa do 3 dní po potvrdenie platby (okrem Dovolenku).

· Po prijatí platby prosím, aby na odoslanie objednávky.Doručenie do vašej krajiny môže trvať od 5 do 25 pracovných dní po objednávka bola vyexpedovaná.Niektoré časy položky budú oneskorené v dôsledku neočakávaných dôvodov.Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať balík presiahol 30 pracovných dní vylučuje víkendy a sviatky.Sledovacie číslo nebude poskytovať.Nebudeme reagovať na sledovanie e-mail v prvých 10 dní po zaplatení ukončené.Vezmite prosím na vedomie, že väčšina medzinárodných meškanie zásielok sú poštové oneskorenia, že nie sme si vedomí, kým môžete, dajte nám vedieť.3 DNI

Krajina

Doba Spracovania

Čas dospieť prostredníctvom EMS

Prísť čas

Čína Príspevok (HongKong) Air Mail

Čas dospieť byDHL

Čas dospieť byUPS

USA

5 dní

5-8days

15-25days

2-5days

2-5days

Európa

5 dní

5-8days

25-30 dní

2-5days

Ázia

5 dní

3-5days

20-30 dní

2-5days

Iné(Ako Brazília, Rusko, Taliansko...)

5 dní

5-15days

30-45 dní

· EMS expresná doprava zvyčajne trvá 3-8 pracovné dni v závislosti od krajiny doručené.

Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iný problém, ktorý sú zodpovedný za prepravné služby.

· Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

· Dodacia lehota je cca. 7 do 20 pracovných dní (vylúčiť, sobota a nedeľa, Verejné, Sviatok) na väčšine US/UK/AU destinácií .

· Kontaktujte nás, ak nechcete prijímať nad nad 4 týždne, budeme tento problém vyriešiť vo veľmi krátkom čase.

· Pre položky bezpečnosť, poistenie, je vysoko odporúčané.

· Všetky naše položky bude odoslaný na kupujúceho Wholesales Sos adresa potvrdzuje svoju adresu na Sos pred vás cenovú ponuku.Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne.Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy.

Spätná väzba:

· Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu.Vaše akcie bude nám ponúkajú naše mlieko a chlieb.Budem robiť rovnaké pre vás.

· Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Návrat:

· Ak je položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia.

· Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

· Ale expedičný poplatok a poistenie nie je vratná.

· Položky, sa vrátil po 7 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu.

· Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady.

Kontakt:

· Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín.

· Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné .

· Ak vám e-mail nás a nechcem počuť odpoveď, prosím e-mail opäť cez Sos systém ako niekedy naše mailové servery majú chyby.

Polar vzor Cardioid
Typ mikrofónu Dynamický Mikrofón
Názov Značky zmvp
Wholesales 3pcs
Použitie Karaoke Mikrofón
Package Áno
Číslo Modelu 3ks káblový mikrofón
Štýl Ručný Mikrofón
Konektor XLR
Farba čierna
Súbor Typ Jeden Mikrofón
Komunikácia Káblové
Miesto Pôvodu Guangdong, China (Mainland)
Membrána veľká
Prevodník Dynamický Mikrofón
Frekvenčná odozva 40 do 15 000 Hz
Pôvod CN(Pôvodu)
Polar Vzory Cardioid

Súvisiace produkty