Raspberry Pi 4 Micro kompatibilný s HDMI Kábel 1,5 M Glod-á kábel Kábel Adaptéra pre Raspberry Pi 4 Model B pre HDTV Mobilný Telefón

€2.17

Nový produkt

1 položky

Štítky: moje veža, pi3 a, a1418 imac, HM57, rs232c usb, 2070 rtx, roseberry pi 3 veci, 4 raspberry pi model b, lg micro hdmi, raspberry pi.

Raspberry Pi 4 Micro kompatibilný s HDMI Kábel 1,5 M Glod-á kábel Kábel Adaptéra pre Raspberry Pi 4 Model B pre HDTV Mobilného Telefónu Špecifikácia : Názov : Micro HDMI-kompatibilný s HDMI-kompatibilný kábel usb 2. Farba : Čierna 3. Použitie pre : Raspberry Pi 4, HDTV, Tabletu, Mobilného Telefónu zoznam Balíkov : 1 x Micro HDMI-kompatibilný s HDMI-kompatibilný Kábel

Akceptujeme Escrow .Môžete použiť Visa a Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers prostredníctvom Ecrow

1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám plnú víťazný cenovú ponuku, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Prosím, nenechajte otvorenej a nechať všetky zlé spätnú väzbu, ak máte nejaké otázky s výrobkom, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme vám uspokojivú odpoveď ! ! !

Druh Kábel Kábel Adaptéra
Produkty Stav Skladom
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba čierna
Package Áno
Názov Značky SHCHV
Číslo Modelu Micro HDMI na HDMI
dĺžka kábla 1,5 m

Súvisiace produkty