Kphrtek Univerzálny SATA 3.0 2. HDD Caddy 9,5 mm pre 2.5 2TB SSD Prípade Pevného Disku Skrinka s LED pre Prenosné DVD-ROM Optické Bay

€1.94

Nový produkt

1 položky

Štítky: av kábel, prípade mac dvd rom, Ruky Čisté, hdd enclosur, 2. hdd caddy led, dvd rom sata 25, vrkoč sata kábel, džbán vody, kontrolka led napájania, pod vodou.

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Univerzálny SATA 3.0 Druhý HDD Caddy 9.5 9.5 mm pre 2.5" SSD Prípade Pevného Disku Kryt pre Notebook, CD, DVD ROM Optibay

Stručný Úvod: 1. 100% Zbrusu Nový & Nikdy Použité Item; 2. Hrúbka tento adaptér je 9,5 mm; 3. Vnútorné Rozhranie: 7+6 13Pin SATA (pre 2.5" HDD/SSD alebo ssd); Externé Rozhranie: 7+15 22Pin SATA (pre Notebook\\\\ \ 's Doske); 4. 2. Pevného Disku Caddy vám môže priniesť nové maximálne ukladanie dát flexibilitu. 5. S druhým HDD do Notebooku, môžete rýchlosti zálohovania dôležitých aplikácií a kritické údaje ( Jednoducho odstrániť jednotky CD-ROM a dal Caddy s pridanou pevného disku na svoje miesto.)

Funkcie: 1. Plug & Play 2. Rýchly a Spoľahlivý spojenie len ako primárny HDD. 3. Plne integrované do Notebooku, žiadne káble / PSU / softvér ovládača potrebné. 4. Dual boot, Podpora inštalácie z 2. Operačný Systém na 2. HDD a boot výber. 5. S LED indikátorom.

Kompatibilné: Univerzálny SATA-na-SATA Caddy je kompatibilný s prenosným počítačom, ktorý má 9,5 mm-hrubé / vysokej optickej bay so SATA rozhraním.Platné Notebook Modely:

Zoznam balíkov: 1 x 9,5 mm HDD Caddy 1 x Skrutka Vodič 4 x Skrutka 1 x Predný Panel

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[48718]

Platba 1. Akceptujeme Escrow.Môžete Zaplatiť cez Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a prevodom na Tapetujem.sk.

2. Prosím uskutočniť platbu čo najskôr, ako je možné tak, že môžete získať položka skôr.

3. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek ďalšie otázky o platbe!

4. Poznámka: Všetky dovozné colné položky je kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v predajnej ceny alebo poplatky za doručenie; Ale budeme deklarovať zásielky ako dar, aby vám pomôžu získať položka cez Colné s nižšou hodnotou.

Doprava Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, je správne, ak urobíte objednávku(y).Neakceptujeme adresu zmeniť po poriadku.Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek stratu, ak je dodacia adresa, je zle, alebo incompleted.Máme loď z C. N Skladu pre medzinárodné kupujúceho ( 15-28 rokov pracovné dni, aby sa dospelo ) Naše prepravné ceny zahŕňajú náklady na prepravu, manipuláciu, balenie a súvisiace náklady na pracovné sily.Položky sú všeobecne dodávaný s 1 pracovný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.).Miestne vyzdvihnúť nie je k dispozícii.Na medzinárodnej prepravy: môže trvať 15-28 rokov pracovných dní.Nie sme zodpovední za žiadne dovozné clo alebo dane môže byť spôsobené pre medzinárodnú prepravu, Ak si vyberiete spôsob Dopravy je prostredníctvom express kuriéra, skontrolujte prosím vašu adresu s DHL, Fedex ,UPS, aby sa ubezpečil, vašu adresu nepatrí, vzdialenej oblasti.ak je vaša adresa patria do vzdialenej oblasti, express spoločnosť bude mať extra diaľkové poplatok, kupujúci je potrebné venovať tejto vzdialenej poplatok.

Vrátenie a vrátenie peňazí

1. Môžete sa na nás obrátiť a potom odoslať položku späť k nám do 7 dní po položka je doručená.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní sa budeme zaoberať

používa a nebude ponúkame vám vrátenie peňazí alebo Výmenu.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale.Vedľa, musíte nám a prepravné číslo zásielky a špecifické vrátiť dôvodu.

3. Ponúkneme vám vrátenie peňazí alebo odoslať ste náhrada podľa konkrétnych podmienok a svoju vôľu po odoslaní položky.

4. Budeme znášať všetky prepravné poplatky, ak výrobok je nefunkčné alebo nie, ako je popísané na stránke produktu prepojenie.

Ponúkame 100% záruka spokojnosti.V prípade, že nebudete 100% spokojní s nákupom, jednoducho nám pošlite Tapetujem.sk Správy do 3 dní odo dňa doručenia položku, a povedzte nám otázku.

O Spätnú Väzbu

Svoju pozitívnu spätnú väzbu s pripomienky sú veľmi hodnotné.Ak máte akékoľvek obavy o vašej objednávky, kontaktujte nás prostredníctvom Aliexrpess Trademanager na vyriešenie akýchkoľvek problémov pred odchodom negatívna spätná väzba alebo otvorení sporu.Budeme odpoveď do 1 dní (štátne sviatky nie sú súčasťou).Prosím, vždy kontaktovať alebo navštívte naše reakcie v "Tapetujem.sk Trademanager" vo vašej Tapetujem.sk účet.

O Nás

1. Vitajte v našom obchode!Prosím, neváhajte nás kontaktovať na TradeManager alebo E-mail, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov a služieb!

2. Vaše správy budú zodpovedané práve teraz a e-maily budú odpovedali 2 pracovných dní.Prosím láskavo o opätovné odoslanie správy alebo e-maily, ak nechcete dostávať náš odpoveď!

3. Naše prevádzkové hodiny: 9:00-18:00 (GMT+8) od pondelka do soboty.

Druh SATA Káble
Produkty Stav Skladom
Package No
Názov Značky KPHRTEK
Číslo Modelu CP123-DB

Súvisiace produkty