New Horúce Oka Vaky na Bielizeň Jemná s Roztomilý Vytlačí Cestovný Skladovanie Organizátor Odevu, Bielizne Tašky Oblečenie, Podprsenky SMD66

€3.03

-29%

€4.32

Nový produkt

1 položky

Štítky: bmw 5 series f10 dverí rukoväť, pozadie candy, žiarovka w5w žltá, nissan qashqai j10 pedál, audi q5 dvere, trim, rímsky štýl, bmw gril led, chrome kia rio, huyndai tucson, cla volant.

New Horúce Oka Vaky na Bielizeň Jemná s Roztomilý Vytlačí Cestovný Skladovanie Organizátor Odevu, Bielizne Tašky Oblečenie, Podprsenky SMD66

Popis:

Materiál: Polyester

Veľkosť: 30*40 cm, 40*50 cm, 50*60 cm, 60*60 cm, 22*33 cm, 16*16 cm

Špecifikácia:

CHRÁNI OBLEČENIE PRED POŠKODENÍM: Naše oka umývanie tašky s zipsy udržať bielizeň položky oddelené, chráni jemné tkaniny.Plus, budete nikdy zaoberať zapletené podprsenky a chýbajúce ponožky stále znova!

VIAC VEĽKOSTÍ, ABY vyhovoval VAŠIM POTREBÁM: S 6 veľkostí na každý súbor, náš práčovňa umývanie tašky sú naviac univerzálny.Menšie tašky sú na spodnú bielizeň a ponožky, stredné tie topy a šaty, a tie väčšie pre bundy a coats.

PRANIE ZROVNA ZÁBAVA! :Oživiť nudné fuška s týmito zábavné a farebné prádlo vakov.Roztomilý vzory sú určite vykúzli úsmev na vašej tvári.Toto nastavenie umožňuje veľký sviatok darček!

SLÚŽI NIEKOĽKO FUNKCIÍ: Náš štýlový odev, vaky na bielizeň môže byť tiež použitý na organizovanie vašich vecí na cestovanie.Ich nosenie v kufre, a semi-transparentné oka robí TSA kontroly jednoduchšie.

100% Spokojnosť: Akékoľvek ďalšie otázky o tom, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

1 x Oka Práčovňa Taška

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky okrem&väzba
Štýl Moderné
Materiál Iné

Súvisiace produkty