Tiger Zvierat Puzzle, Skladačka Pre Dospelých A Deti, Vzdelávacie Dovolenku Dar Nepravidelný Jedinečný Tvar Drevené Puzzle Montessori Rompecab

€5.95

-54%

€13.22

Nový produkt

1 položky

Štítky: harry obrazová skladačka, detská postieľka nastaviť, puzzl dreva, puzzle tiger, biely tiger obrazová skladačka, puzzl, puzzle mat roll 4000, rayuan skladačka puzzle mat, jednoduché dreva, puzzl drevené.

Funkcie: 1.Dar vás prekvapí a zostať v pamäti.Každý puzzle má svoj jedinečný tvar, ktorý je veľmi zložité zhromaždenie 2.Zábava pre dospelých a deti.Všetky diely sú vyrobené z hrubé dosky lepenky, ktoré môžu byť uložené v interiéri na dlhý čas 3.Obrovské červené slnko pomaly zostúpil na horúcej zemi.Toto je jeho kráľovstvo z tejto skaly na obzore. 4.On je kráľ tu.Len pri pohľade na svoje oči, že sú ako topenia zlata.Koľko múdrosti a poznania je v jeho očiach. 5.Farby a detaily-naše výrobky sú bohaté na kvalitu tlače a komplexné rezané diely. 6.Po drevené puzzle je dokončená, môžete zavesiť v obývacej izbe ako klasický dekorácie. 7.Vhodné pre deti všetkých vekových kategórií-nech sa vaše deti používať túto puzzle trénovať svoje problém-riešiť zručnosti a myslenie, alebo ho použiť na zníženie stresu po dlhých hodín práce.Skvelé pre celú rodinu! 8.Darček bude každý milovať-hľadám premyslené narodeniny alebo sviatok darček? 9.Tieto unikátne drevené puzzle hry sú ideálnou voľbou!Dať svojich blízkych zábavu čas.

hádanky nie sú len pre deti. 10.Ak hľadáte zábavný spôsob, ako trénovať a napadnúť váš mozog, nie je lepšia voľba než riešenie dobrý puzzle. 11.Tento klasický hobby je ideálny pre zlepšenie krátkodobej pamäte, problém-riešiť zručnosti, a pozornosť k detailu.

Špecifikácia: Počet kusov: asi 155 kusov veľkosť Produktu: 29x27cm /11.4x10.6inch

Obsahuje: 1x Drevené puzzle

Štýl Zviera
Pohlavie Unisex
brinquedos auto deti 2021 relaxačná hračka
hračky macrame fidget hračky
anime obrázok hračka roku 2020 juguetes
Puzzle Štýl Osobné Skladačka
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov
Upozornenie ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
anime nálepky pulpo reverzibilné
Číslo Modelu Pre Dospelých A Deti, Vzdelávacie Dovolenku Dar Nepravidelný Jedinečný Tvar Woo
Materiál Drevo

Súvisiace produkty