Garcon La Rúry 1000 Kusov Papiera Puzzle Sveta Starý Majster obrazová Skladačka Picasso Slávny olejomaľba DIY Puzzle Hračky pre Dospelých

€15.42

-30%

€22.03

Nový produkt

1 položky

Štítky: anime skladačka, plastové papier rúry, rúry papier, 1500 obrazová skladačka, puzzl, klietka puzzle, skladačka jeden kus, skladačka svete, móda puzzle 1000 kusov, film puzzle 1000 kusov.

Garcon La Rúry 1000 Kusov Papiera Puzzle Sveta Starý Majster obrazová Skladačka Picasso Slávny olejomaľba DIY Puzzle Hračky pre Dospelých

materiál: papier, puzzle : Garcon La Rúry

Veľkosť:29.7*42cm

Hrúbka:cca 2 mm

špecifikácie: 1000 ks/sada

Package: darčeková krabička

Obrazová skladačka je druh zábava:

Pre deti, puzzle sa môžu kultivovať svoje myslenie a praktické schopnosti.V procese skladačka puzzle, môžu oceniť čaro scenérie a humanitných vied na celom svete.Pre dospelých, skladačka puzzle si môžu oddýchnuť v ich nálade a zabávať ich voľný čas.Dokončenie 1000 kusy obrazová skladačka, je výzvou.Dospelí a deti budú mať pocit, že dosiahli úspech!Poznámka: 1.Z dôvodu rôznych dávkach, balenie box vzor môže byť trochu iný. 2.Tam môže byť trochu pilín, keď ste práve dostali výrobok, ktorý je To normálne, pretože on je vyrobený z papiera.

3.Môže byť rôzne vzory na displeji výrobkov, ale materiálov a detaily o všetkých produktoch sú rovnaké, je To len rozdiel v štruktúre.Uisťujeme vás, z vášho nákupu.

Štýl Starý Majster
Puzzle Štýl SPOLOČNÉ
Vekové Rozpätie > 8 rokov
Hrúbka O 2 mm
na mieru Prijať
Puzzle typ mini puzzle 1000 kusov
spôsob balenia Vynikajúca taška
Upozornenie Nechcem Jesť
Pohlavie Unisex
Funkcia DIY Pravopisu
Kategória Produktu Lietadlo puzzle
Veľkosť 29.7*42cm
Názov Značky MOMEMO
Materiál Papier
Číslo Modelu TMMINI1Q009
dropshipping Prijať

Súvisiace produkty