Hot Predaj Pad Nos Halloween Nôž Jazvy Cosplay Telo Farba Krytu Obočie Blato Pokožky Vosk Tvarovanie Špeciálne Efekty Make-Up

€8.73

Nový produkt

1 položky

Štítky: účinky make-up falošné jazvy, falošné krvi značky, špeciálne efekty make-up obočia, špeciálne efekty make-up víla, falošné krvi silné, falošné krvi modrá, špeciálne efekty make-up nz, transparentné falošné krvi, lacné falošné krvi, špeciálne efekty make-up stehov.

Popis:

1.100% nových high-kvalitné vysoko-kvalitné make-up vosk pre falošné rany a jazvy.

2.Super jednotný vzorec, okamžite sa rozpúšťa v koži, zobrazujúce prírodné a make-up

3.Prinášajú vynikajúce vlastnosti a multi-efekt korektor, make-up efekt možno nazvať dokonalú hydratáciu pokožky vosk

4.Jednoducho nakresliť to, čo chcete, a make-up cíti realistické a nie je ťažké Najlepšie pre vytvorenie blázon strany, napríklad, zábava tematické strany, maškarády, Halloween, karneval, festivaly alebo špeciálnych akcií

pokyny:

1. Použite nastaviteľné nôž, aby sa rovnomerne fit pokožky vosk na kožu, kým jazva alebo tetovanie je úplne pokrytý.

2. Pleť vosk sa dá nastaviť na požadovanú farbu s kvapalinou, krém nadácie a non-práškové farby.V prípade, že farba pleti pro a farbu pleti vosk sú mierne odlišné, môžete použiť túto metódu.Po pokrytie s pokožkou vosk, naneste vrstvu pokožky nadácia na hornej časti pokožky, vosk, aby zodpovedali farby pleti ak chcete vytvoriť efekt, ktorý chcete.

3. Pokrýva tetovanie alebo jazvy s pokožkou vosk vyžaduje určitú techniku a make-up zručnosti, nie je jednoduchá aplikácia.Pretože pokožky vosk má určitú hrúbku, tetovanie nemôže byť pokryté tenkou vrstvou, a to nie je jednoduché hladké a pripojiť hrúbky.Potrebuje viac praxe, aby sa koža vosk a pokožky, dokonalejšia.

4. Silnejšie funkciu kože vosk je to, že môžete vyplniť a pokryť niektoré konkávne jazvy.Venujte prosím pozornosť, sa uistite, vysvetliť svoje jazvy na obchode pred nákupom, a prečítajte si dieťa popis starostlivo tak, že môžete dosiahnuť najlepšie výsledky.

5. Make-up odstránenie postup: Najprv použite nôž na jemne kopírujú vypnutie pokožky, vosk, a potom umyte facial cleanser.Tento produkt bude nepoškodzuje pokožku, a rodičia môžu byť istí, používať ho výlučne.

Tipy na používanie pokožky vosk

1. Tí, ktorí nemôžu pracovať, môže byť tiež použitý v spojení s pokožkou vosk rozšírenie olej alebo olivový olej, tak dlho, ako malá kvapka, ū prstami trochu môže, aby sa koža vosk hladký a ľahko sa nanáša a dobre s pokožkou Spojenie.

2. Pridať nejaké žlté lepidlo na kožu voskom, aby sa koža vosk viac učenlivý.

Brutto hmotnosť: 20 g, 63 g

Package Zahrnuté:

1*Kožné Vosk

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Farba Tela

Súvisiace produkty