Daždivé Dni Topánky Boot Kryt Vodotesný Deti Dospelé Ženy, Muža, Dážď Obuvi Zahŕňa Nepremokavé Skladacie protišmykový Zapatos De Mujer

€0.25

-32%

€0.37

Nový produkt

1 položky

Štítky: 129 saint denis, arnet chien led, vzduch chladnejší avis, 1793 občianskeho zákonníka, 100 pics espace, 255 50r17 pneumatiky, 18 karát homme, 208 je glaxay stupeň 4, 11. hodina cissp.

Funkcie:

1. Materiál: Táto topánka a boot kryt je vyrobený zo 100% premium-non-jedovaté silikónové gumy, ktorá zaručuje dlhú životnosť a ochranu životného prostredia počas používania.

2. Výhody: spodná časť má non-slip nerovnosti, a sneh, cesta je aj bezpečné.Môžete sa tešiť športy s bežným topánky, aj s jogging na snehu alebo po daždi, bez pošmyknutia na vašom bicykli pedál.

3. Všestrannosť: môže byť použité v rôznych scén ako napríklad dochádzanie do školy, cestovné, obchodné, obdobie dažďov opatrenia, zasnežených cestách, bicykle a tak ďalej.

4. Výhodné:môžu byť zložené kompaktne, takže môžete nosiť kedykoľvek.Aj náhly dážď a sneh môžu byť nosené rýchlo a chrániť dôležité topánky.

5. Zosilnené špičky spp: kaplnka je veľmi nestabilné miesto, je ľahké byť poškodené kope veci.Teraz je navrhnuté tak, aby boli odolnejšie.

Popis:

Tento produkt je topánka kryt, ktorý môže byť zložený kompaktne, takže môžete nosiť kedykoľvek.

Špecifikácie:

Platné objektu: Všeobecné

Materiál: latex

Farba:ružová,čierna(optioanal)

Typ: S, M, L(voliteľné)

Nohy kód

S: 31-36

M: 37-40

L: 41-44

Package Zahrnuté:

1 pár * Čistenie krytu

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Názov Značky OUTAD
Pôvod CN(Pôvodu)
Sezóna Všetky ročné obdobia
Feature1
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Vrchný Materiál Gumené
Päty Typ Byt s
Materiál Podrážka Gumené
Oddelenie Meno baby
Pohlavie Unisex
Položka Druh Sandále
Feature2

Súvisiace produkty