Nordic Macrame Deka Stene Visí Dekor Boho Chic Českého Ručne tkané Domáce Dekorácie Pre Apartmán, Spálňa, Obývacia Izba

€15.85

-9%

€17.42

Nový produkt

1 položky

Štítky: deka severskej, deka gauč, aztec deka, textílie marockej, Hodiť, deka dekor, deka zrastov, deka hodiť, deka etnický, marocký uterák.

Nordic Macrame Deka Stene Visí Dekor Boho Chic Českého Ručne tkané Domáce Dekorácie Pre Apartmán, Spálňa, Obývacia Izba

Odrážky: 1、Tento ohromujúci, hygge-inšpiroval macramé stene visí gobelín bude pridajte okamžitej textúru a šarm do akéhokoľvek priestoru v dome.Starostlivo ručne a vrstvený s super mäkké, eco-friendly bavlnené lano.To je určite, aby niektoré komplimenty od hostí.

2、S týmto macrame stene visí budete okamžite pridať české atmosféra v miestnosti to bude naozaj zahriať priestor.Bude okoreniť akúkoľvek časť vášho domova, je to vaša spálňa, obývacia izba, galéria, škôlka, internáte alebo dokonca si pracovného miesta.

3、Tento český macrame nástenné závesné je dôkladne ručne zhotovený s 100% bavlna lano a dreva pobočky.Nádherný, odolné a ekologicky šetrné dekor, vhodný pre vnútorné použitie.

4、Tento macrame stene visí, jednoduchý a elegantný dizajn, starostlivo ručne, bude skvelý darček pre človeka, ktorý má české, western alebo etnický štýl v ich domácnosti.

5、Veľkosť je približne: Macrame 17.

Funkcie:

Tento ohromujúci, hygge-inšpiroval macramé stene visí gobelín bude pridajte okamžitej textúru a šarm do akéhokoľvek priestoru v dome.Starostlivo ručne a vrstvený s super mäkké, eco-friendly bavlnené lano.To je určite, aby niektoré komplimenty od hostí.

S týmto macrame stene visí budete okamžite pridať české atmosféra v miestnosti to bude naozaj zahriať priestor.Bude okoreniť akúkoľvek časť vášho domova, je to vaša spálňa, obývacia izba, galéria, škôlka, internáte alebo dokonca si pracovného Miesta.

Tento český macrame nástenné závesné je dôkladne ručne zhotovený s 100% bavlna lano a dreva pobočky.Nádherný, odolné a ekologicky šetrné dekor, vhodný pre vnútorné použitie.

Tento macrame stene visí, jednoduchý a elegantný dizajn, starostlivo ručne, bude skvelý darček pre človeka, ktorý má české, západnej a etnický štýl v ich domácnosti.

Veľkosť je približne: Macrame 17" Šírka X 25.59" Dĺžka(z hornej do konca najdlhšie fringe).

Parameter:

Hmotnosť: Cca.560 g

Veľkosť: Cca.okrúhle s priemerom 43 cm; celková dĺžka 65 cm

Materiál: bavlnené vlákno a drevený kolík

Zoznam:

1*Gobelín

Vzor Iné
Technics Ručné
Tvar Iné
Vzor Typ Pevné
Materiál Iné
Štýl Európa

Súvisiace produkty