Geometrické Kocka Tvár-Zmena Puzzle Stavebné Kocky, Puzzle Stavebné Kocky Interakcie Hračka Pre Logické Myslenie Školenia

€11.27

-39%

€18.78

Nový produkt

1 položky

Štítky: drevené kocky deti logika, magnetické stavebné kocky, stavebné drevené kocky, macbook logika, stavebné kocky deti, balenie kocky, pro kocka peny, logika kocka vzdelávacích, Dolby Pro Logic, kocka logika dreva.

Funkcie:

Pre rozvoj

Táto tvár-zmena kocka hre doska je schopný podnecovať fantáziu detí, kultivovať ich praktické a hand-eye koordináciou schopnosti, logické myslenie a aktívny mozog.A emodži zodpovedajúce hry tiež môžete uplatniť deti' koncentráciu a trpezlivosť, ktoré je dôležité pre ich ďalšie vzdelávanie.

Vysokej kvality vyrobené

Vyrobené z vysoko kvalitného dreva a papiera materiálov, tento bloky sú mierne farebné, nie je dráždivý a jeho povrch je pokrytý film, ktorý nie je jednoduché zmiznúť.Prísť s okrúhlym a hladké hrany, nie bolí ruky a bezpečne hrať.

Svetlé farby

Farba tejto hre puzzle je vytvorený farebné, ktoré môžu stimulovať detský záujem, pritiahnuť pozornosť detí, a zároveň vykonávať svoje poznanie a diskriminácie z farieb počas prehrávania, a kultivovať vnímanie farieb a estetiky.

Perfektné skladovanie

Toto puzzle je vybavený vynikajúcou úložný box.Po deti používali ich, hádanky môžu byť uložené bez zmeny, ktoré nebudú mať za následok stratu a je aj pohodlné nosenie.Deti sa môžu hrať, nech sú kdekoľvek.

Špecifikácie:

Typ položky: Tvár-zmena Puzzle Budovy

Materiál: Drevo + papier

Farba: Farebné

Množstvo: 1 sada

Napájanie: Batéria(Nie je súčasťou)

Položka veľkosť: 5*2.5*2.5 cm/1.97*0.98*0.98 palec(Obdĺžnik), 2.5*2.5*2.5 cm/0.968*0.98*0.98 palec(Kocka), 6*6typ/2.36*2.36 palcový(Karta)(L*W*H)

Package hmotnosť: 480g/16.93 oz

Package:

1*Tvár-zmena Puzzle Budovy(Set)

50*Záver Karty

1*Manuál

1*presýpacie Hodiny

1*Balenie Box

Balenie zoznam

1*Tvár-zmena Puzzle Budovy(Set)

50*Záver Karty

1*Manuál

1*presýpacie Hodiny

1*Balenie Box

Certifikácia CE
Materiál Drevo
Funkcie Mini
Názov Značky KSOESRI
Upozornenie udržujte mimo požiarne
Pôvod CN(Pôvodu)
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Druh Puzzle Kocky
Číslo Modelu tvár-zmena puzzle budovy

Súvisiace produkty