12" s jedným Rukávom Black & Red 24-Pinový ATX Žena na Mužskej Energie Predlžovací Kábel

€8.47

Nový produkt

1 položky

Štítky: 24 pin psu, biela, atx rozšírenie, 24pin konektor, atx molex rozšírenie, conector atx 24 pin, 24 pin, atx muž, atx 24 pin uhol, miera kábel psu, fialová atx rozšírenie.

24 Pin ATX Mužov a Žien Moc Prípony Kábel - 30 cm

Naša továreň je specilized drôtu postroje & káblové zostavy pre mnoho rokov,tieto drôt postroje sú široko používané v domácnosti, domáce spotrebiče, priemyselné riadiace, komunikačné pole, automobilový priemysel a motorcyle.Všetky výrobky sú RoHS.

Tento vysoko kvalitný 24 pin ATX PSU predlžovací kábel je najlepšie riešenie pre chaotický a untidy pc systémov.Každý z 24 jednotlivé drôty prísť puzdre.

Konektor umožňuje rozšíriť akékoľvek ATX krátke káblovaná psu moc viesť o ďalších 30 cm, pre modded pc to dáva lepšie vyzerať a bude maximalizovať prúdenie vzduchu v širšom okolí vášho systému, čo vedie k oveľa stabilný a rýchly pc.Jeho veľkú hodnotu za peniaze!

Funkcie:

Rozširuje napájacej Jednotky (PSU) do 30 CM Jedinečný Dizajn Žiadne ďalšie nevzhľadných káblov Žiadne ďalšie neporiadok a neporiadok, Zlepšiť Prúdenie vzduchu Dosiahnuť, že profesionálne upravený vzhľad

Balenie Obsahuje:

1 x 24 Pin ATX Red & Black Rukávy Moc Predlžovací Kábel - 30 cm

dĺžka kábla 30 cm
Prierez Drôtu UL 1007 18AWG
Číslo Modelu 24-Pinový ATX Kábel
Produkty Stav Skladom
Package No
Druh Napájací Kábel
Pohlavie Pomer mužov a Žien
Sleeving Farba Black & red
Názov Značky SZKSJ
Spec 24Pin ATX Napájací Prípony Kábel
Wrranty 1 rok
Konektor Farba čierna

Súvisiace produkty