Prenosné Krbové Kachle Kúrenie Krb Elektrický Ohrievač Simulácia Plameň Elektrický Krb Domov Pohyblivé Diaľkové Ovládanie Ohrievača

€40.10

-42%

€70.35

Nový produkt

1 položky

Štítky: simulované ohnisko záznamy, vysoký plameň pece, elektrický ohrievač konvektor, ohrievač vzduchu, ventilátor pre krbové kachle, krbové kúrenie, Kúrenie, prenosný krb elektrický ohrievač, ťuknite na položku smart, dekoratívny krb na diaľkové ovládanie.

>>>>Položku Detaily 800W 220V Európsky štýl ohrievač simulácia plameň elektrický krb domov obývacia izba mobilné diaľkové ovládanie ohrievača

Popis:

Rýchly ohrev a jednoduché použitie-priestor ohrievač používa PTC vykurovacie telesá s výkonom 800W.Zapnite tento prenosný elektrický ohrievač, bude ohrievať v 3 sekundy a prinesie vám okamžité teplo.Priestor ohrievač má jednoduchým ovládaním teploty, nastavenie a LED displejom.

Realistické LED kĺzavý plameň-Krb ohrievač má realistické LED kĺzavý plameň, ktorý dodáva okamžitú atmosféru do vášho života.Keď priestor ohrievač je zapnutý, plameň bude horieť na jej LED displej, ktorý možno použiť s alebo bez vykurovania.Tento priestor ohrievač s termostatom vám prináša nielen fyzické teplo, ale tiež vám prináša psychologické teplo, takže sa budete cítiť, ako by ste sa v horiaceho ohňa.

Závesné-malé a flexibilné veľkosť.Priestor ohrievač použiť v kancelárii má krúžok dizajn, takže môžu byť zavesené a je ľahko prenosný.Ale elektrického ohrievača sa zastaví kúrenie funkciu v pozastavenom štátu, len LED plameň funkcia môže fungovať.Prenosný elektrický ohrievač bude skvelé dekorácie vo vašom dome, najmä počas sviatkov, ako sú Vianoce alebo strany.

Diaľkové ovládanie a inteligentný časovač funkcia-domov priestor ohrievač je vybavený diaľkovým ovládaním, keď budete ležať na gauči alebo v posteli, môžete jednoducho nastaviť požadovanú teplotu.Elektrický ohrievač má tiež vhodné načasovanie funkcia 0-8 hodín.Môžete nastaviť čas, pred spaním.Keď čas je hore, priestor kúrenie sa automaticky vypne, takže nemusíte mať strach o plytvanie elektrinou.Smart priestor ohrievač prinesie vám pohodlné a komfortné užívateľské skúsenosti.

Prehriatie a vyklápanie ochrany-krytý priestor ohrievač má systém ochrany, aby sa zabránilo prevráteniu, a priestor ohrievač automaticky vypnúť, keď je hrotom.Prenosný elektrický ohrievač má tiež prehriatiu funkcia ochrany, raz to prehriatiu, môže sa automaticky vypnú.Tak dlho, ako bezpečnú teplotu úrovni je dosiahnuť, domácnosti priestor ohrievača bude pokračovať v prevádzke.Prehriatiu, ochrana a vyklápanie ochrana účinne chrániť bezpečnosť užívateľov.

Špecifikácia:

Materiál: PTC vykurovanie, kov

Veľkosť: cca 170 x 330 mm/6.69 x 12.99 v

Farba: čierna

Výkon: 800W

Platné plocha: do 20 štvorcových metrov

Balenie Zoznam:

1 * Elektrický Krb Ohrievača >>>>Položka Ukázať

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Teplo Zachovanie Trvania 15 Hodín & Up
Materiál PTC vykurovanie, kov
Názov Kúrenie
Veľkosť about 170 x 330mm/6.69 x 12.99in
farba čierna
Moc 800W
Platné Oblasti do 20 štvorcových metrov
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty